Skip to Content

Dit is LOKO

close

LOKO laat ICT werken

LOKO begon als computerbouwer, maar gedreven denkers en doeners hebben het bedrijf doen uitgroeien tot een expert op ICT gebied. Geen MKB dat niet bij LOKO terecht kan voor advies en ondersteuning bij ICT-implementatie en netwerkbeheer. Al wordt de bedrijfsstructuur of de markt complexer; dankzij jarenlange ervaring laten de specialisten van LOKO ICT werken voor iedere ondernemer.

Nuchtere ondernemers

Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Nuchtere ondernemers in Flevolandse klei. Kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Kansen zoeken én benutten. Dat is LOKO. Van servicedesk medewerker tot accountmanager, medewerkers van LOKO zijn – net als LOKO zelf – ambitieus, geïnspireerd, gedreven, oprecht en ondernemend.

 

Sponsoring

LOKO staat al jaren bekend als sponsor van hardloopevenementen in de regio. In Zeewolde is de naam van LOKO verbonden aan de LOKO loopcompetitie van de Triatlonvereniging Zeewolde. Vanaf oktober t/m maart vindt elke tweede zondag van de maand de LOKO loopcompetitie plaats.

Meer informatie op de website van Triatlonvereniging Zeewolde.

LOKO als werkgever

Zonder files naar kantoor en toch werken op een centrale plaats in Nederland? Het kan! Zeewolde is vanuit de hele omgeving goed bereikbaar, zelfs in de spits.

LOKO’s team bestaat uit ca. 35 medewerkers. De onderlinge werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort, zodat er vlot geschakeld kan worden. LOKO is regelmatig op zoek naar nieuwe, klantgerichte collega’s die het team komen versterken. Interesse in werken bij LOKO? Reageer dan op de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

 

Vacature Exact support specialist - 11 januari 2019

Als Exact support specialist ben jij het visitekaartje en de expert …

 

Vacature Support Engineer - 27 december 2018

Als Support Engineer ben jij hèt visitekaartje voor onze klanten. Je …

Arno

Christine

Coby

Corine

Dave

Erik

Ferry

Frank

Hajo

Hassan

Jacco

Jake

Jermaine

Jeroen

Joël

Jurè

Jurry

Kevin

Marco

Mark

Mark

Maurice

Melissa

Milan

Niels

Pascal

Remon

René

Rob

Robert

Robert

Silvester

Wilco

Willem