Skip to Content

Collega’s aan het woord

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: Werken bij LOKO. Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar. Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt?

Hieronder een interview met  Arno (netwerkspecialist) en met Maurice (Remote Systeembeheerder).

Netwerkspecialist bij LOKO

Netwerkspecialist / ICT Consultant Arno

“Als netwerkspecialist richtte ik me in het begin vooral op presales-trajecten en serververvangingen. Gaandeweg werd mijn werk steeds diverser. Dat komt omdat de markt continu verandert, omdat LOKO zich ontwikkelt én omdat ik zelf graag nieuwe dingen oppak. Ik doe nu van alles. Van pre-sale tot netwerkscans en securityscans. En van het bewaken van de projectvoortgang en het operationeel beheer tot de ontwikkeling van onze managed dienstverlening. Bij LOKO doorloop ik continu trajecten; het houdt nooit op. Heel uitdagend!” Lees meer

Maurice aan t werk

Remote Systeembeheerder Maurice

“Het mooie van LOKO is, dat de organisatie continu wil verbeteren. Steeds professioneler, steeds slimmer, steeds klantvriendelijker. Daardoor werk je bij LOKO in een heel dynamische omgeving die openstaat voor verandering. Sterker, niet veranderen is geen optie. Dat is inherent aan de markt, maar LOKO doet daar zelf nog een schep bovenop. Want niet elk IT-bedrijf is natuurlijk even vooruitstrevend. LOKO is dat wel. Daardoor is mijn eigen werk ook heel dynamisch. Het werk dat ik drie jaar geleden deed, is niet meer te vergelijken met wat ik nu doe. En over drie jaar is mijn werk beslist weer anders.” Lees meer

Waarom LOKO?

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.

Ons succes is vooral ingegeven door onze inzet, gedrevenheid en betrokkenheid: wij zijn 24/7 bereikbaar, denken in oplossingen en niet in problemen, hebben een hoog kennisniveau en durven kritisch te zijn naar opdrachtgevers als dat leidt tot een hoger rendement.

Wij leggen de nadruk op het samenwerken en bouwen graag partnerships op. Een goed sociaal zakelijk netwerk is voor ons een voorwaarde om successen te boeken. Met veel van onze klanten hebben wij al een lange relatie: wij hebben onze bedrijfsactiviteiten gezamenlijk en gestaag uitgebouwd.

Het realiseren van een goede oplossing of een passend product begint pas nadat er goed is gekeken, er vragen zijn gesteld en zo een gedetailleerde analyse is ontstaan. Want alleen wanneer de wensen en behoeften van de klant duidelijk zijn, kan er worden gewerkt aan vernieuwing en verbetering.