Skip to Content

Security

“De financiële impact van cyberaanvallen op bedrijven kan desastreus zijn”

Nederland, als een van de meest ICT-intensieve economieën ter wereld, is een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Cyberdreigingen ondergraven het innovatie- en concurrentievermogen van het Nederlandse bedrijfsleven en het vertrouwen in de digitale samenleving. Met cybercrime verdienen mensen veel geld, het is een ‘markt’ van een paar miljard. Steeds vaker ligt er ook een echt businessmodel aan ten grondslag. Er is geen ontkomen aan, het gebeurt je vroeg of laat gewoon. Dus moet je goed voor ogen hebben wat je kan overkomen.

De meest waardevolle informatie kunnen criminelen halen bij de financiële en operationele informatie van een bedrijf. Wie bij de financiële afdeling weet in te breken kan niet alleen informatie wegsluizen, maar ook geldstromen beïnvloeden. Tijdens het Security ontbijt worden onze gasten geïnformeerd hoe criminelen wachtwoorden kunnen achterhalen en systemen kunnen overnemen, maar ook hoe ze uw bedrijfslocatie kunnen gebruiken voor criminele activiteiten.

Informatieveiligheid

Naast aanvallen van buitenaf kan uw informatie ook van binnenuit worden bedreigd. Kan bijvoorbeeld een uitzendkracht of een stagiair bij uw vitale klantinformatie of personeelsdossiers? U wilt natuurlijk uw klantenlijst niet in handen van een concurrent laten vallen. De privacywetgeving speelt hierin ook een steeds grotere rol. Een datalek kan grote gevolgen hebben voor uw reputatie en zelfs de continuïteit van uw onderneming of instelling.

Bent u wel goed voorbereid?

LOKO biedt een uitgebreide reeks diensten aan op het gebied van informatieveiligheid; van beveiliging tegen hacking, virussen en cryptoware, tot aan een security audit op uw systemen en hoe uw medewerkers met uw systemen en informatie omgaan.

Met een security audit door LOKO krijgt u een beeld waar u staat. En wilt u vervolgens uw personeel beter bewust maken van hun verantwoordelijkheid op het gebied van informatieveiligheid dan is een LOKO Security Awareness training de oplossing.

Gratis informatiesessies

Wij organiseren regelmatig sessies die helpen om kennis te vergroten of inspiratie op te doen. Wij  nodigen u graag uit bij onderstaande sessies die we hiervoor hebben gepland.

Onze sessies zijn bedoeld voor bedrijven met vijf of meer werkplekken.

Agenda themasessies Security

Waarom LOKO?

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.