Skip to Content

Kennis

img02-large

ICT-infrastructuren

De ICT van een bedrijf staat of valt met de infrastructuur.

Elk bedrijf is afhankelijk van een goed functionerende ICT-omgeving. Maar niet elke mkb-ondernemer beschikt over de kennis om al deze toepassingen up-to-date te houden, terwijl de technologie zich in sneltreinvaart ontwikkelt.

Een goede beveiliging en professioneel beheer van het systeemnetwerk en de software is in deze tijd noodzakelijk.  Veel bedrijven installeren systemen, maar maken geen afspraken over het onderhoud. Een vraag of probleem lossen ze ad hoc op. Dat werkt in het begin, maar uiteindelijk stapelen de problemen zich op en kan het bedrijfsproces behoorlijk verstoord raken. Dan moeten er kostbare inhaalslagen worden gemaakt vanwege achterstallig onderhoud en ondeskundige oplossingen.

 

lees meer
img03

Installatie op locatie of op afstand

Installatie van de benodigde software kan op afstand of op locatie. Afhankelijk van de situatie.

Voor installatie van software of updates kunnen onze systeembeheerders worden ingehuurd. Op locatie of op afstand kunnen updates en/of software worden geïnstalleerd.

lees meer

Gedetailleerde analyse

Als een ondernemer met LOKO in zee gaat dan kan dat niet zomaar. Wij zijn natuurlijk heel blij met elke nieuwe relatie. Toch dient er eerst bekeken worden of het ICT netwerk c.q. de bedrijfsprocessen van de klant door LOKO in beheer genomen kunnen worden.

Hiervoor wordt er een inventarisatie op locatie gedaan. Het volledige netwerk, hard- en software, wordt geïnventariseerd. Op basis van het inventarisatierapport dat door één van onze specialisten wordt opgesteld gaat de accountmanager aan de slag.

Hij maakt een zorgvuldige analyse van de bevindingen van de netwerkspecialist en geeft een advies voor het in beheer nemen van uw ICT netwerk.

 

_FJA2646 met rood met blur aan zijkanten
“Geen brandjes blussen maar voorkomen" Ferry Schrijnewerkers - Directeur Loko