Zin in een lekker ontbijtje?

Meld je aan voor onze ontbijtsessie deze keer over de kracht van Microsoft Teams

Op donderdag 26 september 2019 is het weer zo ver. Dan organiseert LOKO een ontbijtsessie met als onderwerp “de kracht van Microsoft Teams”. Meld je hieronder snel aan, want er zijn maar 15 plekken beschikbaar.

Meer informatie
Wat is Samenwerken?
De competenties voor een succesvolle samenwerking
Microsoft Teams & Communicatie

Hoe ziet de sessie eruit

Op donderdag 26 september is het weer zo ver. Dan organiseren we een ontbijtsessie met als onderwerp “Microsoft Teams”. Leer tijdens deze sessie: Wat is Samenwerken? De competenties voor een succesvolle samenwerking. De kracht van Microsoft Teams in jullie communicatie.

Ontbijtsessie sprekers:

  • Willem Jonkers
  • Ferry Schrijnewerkers

Locatie:

  • LOKO
  • Gildenveld 6, 3892 DG Zeewolde

Programma:

  • 08:00 – 08:30: Inloop
  • 08:30 – 08:45: Welkom & Introductie
  • 08:45 – 09:15: Samenwerken & Office365
  • 09:15 – 09:30: Vragen & afsluiting
Aanmelden

Willem Jonkers

Microsoft Office365 Adoption Consultant

Gebrek aan draagvlak, communicatie en kennis zorgt ervoor dat software en applicaties niet optimaal gebruikt worden. Binnen zijn rol helpt hij medewerkers de nieuwe manier van werken te ontdekken, omarmen en optimaal te gebruiken.

Willem is PROSCI gecertificeerd waardoor hij de juiste tools en handvatten kan bieden om organisaties te begeleiden in verandertrajecten en daarnaast beschikt hij over uitgebreide kennis van Office365, Microsoft Teams, OneDrive, SharePoint, Workspace 365. Denk je na over de implementatie van Microsoft producten, zoals Microsoft Teams? Vergeet dan niet de gebruikersadoptie en geef medewerkers antwoord op hun vraag: "What's in it for me?"

Ferry Schrijnewerkers

Directie LOKO en mede-oprichter bij MKB365

Wat kan ICT voor uw bedrijf betekenen? Wat zijn de kansen en mogelijkheden voor uw onderneming? Als directie van LOKO en mede-oprichter bij MKB365 kan Ferry jou hier alles over vertellen.

Meld je hier aan voor de ontbijsessie