Skip to Content

Oplossingen

ICT moet werken.
LOKO biedt praktische oplossingen.

Met een goed geregelde ICT-infrastructuur en optimale bedrijfsprocessen, kunnen bedrijven zich richten op dat waar zij echt goed in zijn. LOKO biedt praktische oplossingen om dáár te ondersteunen waar dat nodig is.

Netwerkbeheer, telefonische bereikbaarheid, software op maat; LOKO gaat met klanten in gesprek om samen te ontdekken welke diensten het beste aansluiten bij het bedrijf.

img02-large

Infra

De ICT van een bedrijf staat of valt met de infrastructuur. En ieder bedrijf is anders. Het bouwen en beheren van een goede ICT-infrastructuur is dan ook maatwerk. Met een juiste combinatie van software en hardware kan gezorgd worden voor een netwerk dat past bij de wensen en behoeften van de organisatie.

Of het nu gaat om het regelen van een internetverbinding, het ontwikkelen van software, of om netwerkbeheer: LOKO zet zich in om ervoor te zorgen dat de ICT van een bedrijf goed werkt en constant wordt verbeterd en onderhouden.

img31-large

Telefonie

Een externe telefooncentrale bespaart geld en creëert rust. Met de telefonie oplossingen van LOKO, kan het telefoonverkeer goed geregeld worden. Dat geldt ook voor werknemers die op andere locaties werken en baat hebben bij goede (flexibele) telefonische bereikbaarheid.

De telefoondiensten van LOKO zijn op een goed beveiligde locatie ondergebracht en worden 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Van onverhoopte calamiteiten merken bedrijven niets; in dat geval worden alle telefoniediensten naar een andere beveiligde locatie doorgestuurd. Zo wordt goede bereikbaarheid verzekerd.

img32-large

Bedrijfsprocessen

Software en hardware brengen het meeste op wanneer beiden precies zijn afgestemd op de organisatie. Ontwikkeld met het oog op de huidige situatie én de groeiscenario’s. Goede ICT is essentieel voor het goed functioneren van een onderneming.

Om bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen, kan nieuwe of aangepaste software een grote stap vooruit zijn. LOKO helpt bedrijven bij het maken van keuzes op basis van functionaliteiten en te verbeteren workflow, met oog op de nodige groeiruimte in de toekomst.