Skip to Content

Bedrijfsprocessen

Om bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen, kan nieuwe of aangepaste software een grote stap vooruit zijn

LOKO helpt bedrijven bij het maken van keuzes op basis van functionaliteiten en te verbeteren workflow, met oog op de nodige groeiruimte in de toekomst.

Exact_gold_partner_center_rgb_large

Exact Financieel

Exact Globe regelt de complete administratieve basis van het bedrijfsproces en is de centrale gegevensbron voor het hele bedrijf. Alle transacties zijn opgenomen in de database en bedrijven kunnen altijd over actuele gegevens beschikken. Dankzij de standaardfuncties voor rapportages, overzichten en statistieken, zorgt Exact Globe voor overzicht en is het een optimaal informatiesysteem voor de bedrijfsadministratie. Lees meer

Exact Synergy

Exact Synergy: CRM en HRM software in één pakket

Exact Synergy gaat nog een stap verder dan Exact Globe. Door de twee aan elkaar te koppelen kan een volledig overzicht van bedrijfsprocessen en informatiestromen worden gecreëerd. Door de verschillende functies van Exact Synergy is er, naast het maken van analyses en rapportages veel mogelijk. Werkstromen kunnen worden geautomatiseerd door taken binnen het bedrijf snel te verdelen en performance indicators kunnen worden ingesteld voor real-time rapportages.
Lees meer

Ebook design.

Digitaliseren met Elvy of met Scansys

Er zijn slimme oplossingen om documenten te digitaliseren en naadloos te integreren in financiële administratie / ERP Systemen van bijvoorbeeld Exact, maar ook van andere systemen.

  • facturen digitaliseren en verwerken
  • inkomende Factuur Registratie en fiatteringsproces
  • kostenbeheersing en verplichtingen
  • e-mail verkeer
  • alle documentstromen

Lees meer

Service Management

Je komt het nog regelmatig tegen, een monteur die onderhoud aan de CV ketel komt doen en gebruik maakt van een papieren werkbon. Met de applicatie voor Exact Service Management worden deze papieren werkbonnen overbodig.

Voortaan kunnen het aanmaken van de order, de tijdregistratie, het gebruik van materiaal en de facturatie volledig digitaal worden aangemaakt en verwerkt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een applicatie op een laptop of tablet.

Door het gebruik van Exact Service Management worden de klanttevredenheid en de productiviteit verhoogd onder meer omdat de administratieve procedure zonder fouten verloopt. Lees meer

digital marketing smartphone office

Websites en e-mailmarketing

Vaak moeten de bedrijven het er even bij doen, het beheer van de website en het regelmatig informeren van hun klanten over acties, voordeeltjes, nieuwe producten, evenementen, noem maar op.

Het ontwerpen en opzetten van een website en het volledig uit handen nemen van e-mail marketing zijn tools die wij  bieden. Wij delen onze gedegen kennis van websites en het internet graag met onze klanten en geven advies.
Lees meer