Skip to Content

Digitale marketing met website en e-mailing

Website ontwerp en e-mail marketing

Vaak moeten bedrijven het er even bij doen, het beheer van de website en het regelmatig informeren van hun klanten over acties, voordeeltjes, nieuwe producten, evenementen, noem maar op.

Het ontwerpen en opzetten van een website en het volledig uit handen nemen van e-mail marketing zijn tools die wij  bieden. Wij delen onze gedegen kennis van websites en het internet graag met onze klanten en geven advies.

webdesign

Een website is het visitekaartje van elke organisatie, een professionele uitstraling  is dan ook van essentieel belang.

Als LOKO een opdracht aanvaard om een website te ontwerpen voor een relatie dan wordt deze uitgevoerd met het gebruikersvriendelijke LOKO CMS. Met het CMS van LOKO is het voor iedereen mogelijk om zelf de website te beheren. Heel eenvoudig kunnen teksten en afbeeldingen worden ingevoerd en geupload. Er is slechts een korte workshop ter introductie voor nodig. Lees meer

Advertising concept: Growth Graph and E-mail Marketing with

E-mail marketing

E-mail marketing biedt veel voordelen voor bedrijven en een goede e-mailcampagne onder bestaande of juist potentiele klanten kan de omzet aanzienlijk doen stijgen.

De belangrijkste voordelen van e-mail marketing:

  • Beter communiceren met bestaande relaties (klanten, leveranciers, personeel).
  • Een gerichte e-mail campagne is persoonlijker en mensen zijn meer geneigd om de boodschap te lezen.
  • E-mail marketing is veel goedkoper dan gedrukte nieuwsbrieven
  • E-mail marketing is snel.
  • E-mail marketing is direct en gericht
  • Een e-mail campagne is perfect traceerbaar.
  • E-mail marketing is zeer efficiënt.

Nodig: Een lijst met e-mail adressen van klanten, personeel, leveranciers… Een huisstijl om de opmaak te bepalen van het ontwerp van de mailing. Met LOKO Mailservice wordt de opmaak en verzending volledig uit handen genomen. Lees meer