Skip to Content

Een website met LOKO CMS

close

Een website is het visitekaartje van elke organisatie, een professionele uitstraling  is dan ook van essentieel belang.

Als LOKO een opdracht aanvaard om een website te ontwerpen voor een relatie dan wordt deze uitgevoerd met het gebruikersvriendelijke LOKO CMS. Met het CMS van LOKO is het voor iedereen mogelijk om zelf de website te beheren. Heel eenvoudig kunnen teksten en afbeeldingen worden ingevoerd en geupload. Er is slechts een korte workshop ter introductie voor nodig.

Web Design Content Creative Website Responsive Concept

Hoe werkt het

Webdesign door LOKO

Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Daarom moet het uiterlijk van de website aanspreken bij de doelgroep. Samen met de klant wordt bepaald waar het webdesign aan moet voldoen. Zo kan LOKO een professionele website verzorgen met het gewenste uiterlijk.

Talking about new idea in business

Medewerker(s) opleiden

Door LOKO wordt een korte opleiding verzorgd in de vorm van een Workshop. Zo zijn de bevoegde medewerkers in staat om te werken in het Content Management Systeem van LOKO.

thrilled beautiful blond girl with computer, fun and wellbeing

Eenvoudig zelf beheren

Met het gebruiksvriendelijke LOKO CMS kan de website eenvoudig aangepast worden.  Allerlei verschillende functies kunnen met het systeem uitgevoerd worden. Zo kunnen er nieuwsberichten geplaatst worden, maar daarnaast is LOKO CMS ook voorzien van uitgebreide bezoekersstatistieken.

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.