Skip to Content

Slimme oplossingen om documenten te digitaliseren

close

Digitaliseer je documenten

Organisaties die van papier af willen, richten zich op het digitaliseren van papier en nog weinig op het vervangen van op papier gebaseerde processen door digitale processen.

Met bestaande software zoals Elvy of Scansys kan vrijwel elk bedrijfsproces digitaal worden afgehandeld, inclusief het samenwerken en communiceren met collega’s. Zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Voordelen:

  • Geen fouten meer die bij handmatig boeken ontstaan
  • Veel snellere verwerking van facturen en documenten
  • Documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Geen papieren archief meer
  • Volledige integratie met achterliggende applicatie
  • Vergaande herkenning op regelniveau
  • Wijzigen en aanmaken van crediteurgegevens
  • Geen limiet op aantal administraties of documenten
  • Verwerken van verkoop- en inkoopfacturen
  • Verwerken van diverse documenten zoals personeelsdossiers, kasbonnen en poststukken

De consultants van LOKO zorgen voor de implementatie en configuratie en koppeling met bestaande of nieuwe applicaties.

elvy-logo

Elvy

Elvy DS is ontwikkeld om inkoopfacturen eenvoudiger te verwerken. Maar ook allerlei andere documenten kunnen worden gedigitaliseerd met Elvy DS.  Verkoopfacturen bijvoorbeeld. Of werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes, opdrachtbevestigingen, correspondentie, etc.

Elvy is zelflerend. Naarmate het programma langer in gebruik is, zal Elvy DS binnenkomende documenten steeds correcter gaan verwerken. Elvy is inzetbaar voor het verwerken van documenten in Exact Synergy en het automatisch starten van werkstromen.

Investeren in extra randapparatuur is niet nodig: Elvy DS werkt met alle scanners. Ook facturen die al digitaal binnenkomen, via de mail, kunnen eenvoudig met Elvy DS verwerkt worden. Inboeken van facturen vraagt niet langer meer kostbare tijd: het proces gaat veel sneller. Lees meer

LOGO Scansys

Scansys

Op financieel administratieve afdelingen ligt vaak een grote tijd- en kostendruk op het verwerken, routeren en archiveren van inkomende facturen en overige documentstromen.

Met  ImageCapture van ScanSys wordt deze druk verlicht. ImageCapture automatiseert dit proces waardoor kostbare tijd wordt bespaard.  Alle processen die afhankelijk zijn van papieren documenten worden met Scansys gestroomlijnd. Door ze te digitaliseren en onderdeel te maken van een workflow kan veel tijd en archiefruimte worden bespaard. Tegelijkertijd kunnen herhalende handelingen worden geautomatiseerd en fouten worden vermeden. Lees meer

 

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.