Skip to Content

Exact CRM

Exact voor CRM, nu vanaf €160,- per maand

Verzamelen van klantgegevens

Bedrijven verzamelen veel informatie over hun klanten. Denk bijvoorbeeld aan correspondentie, rapporten, contracten, e-mails, adresgegevens, contactpersonen, telefoongesprekken, bezoeken, betalingscondities, en nog veel meer. Voor alle medewerkers binnen een bedrijf is het handig als deze informatie beschikbaar is. Waardevolle gegevens moeten dan ook goed bewaard worden en eenvoudig terug te vinden zijn.

Wanneer alle informatie, documenten en correspondentie van een klant automatisch digitaal bij elkaar worden gezet in één overzicht dan kunnen medewerkers veel efficiënter werken.

CRM met Exact Synergy

Alle data op één platform

Het CRM-systeem Exact Synergy maakt een eind aan de grenzen tussen verkoop, marketing, financiën, support en alle andere afdelingen die regelmatig contact hebben met klanten. Er wordt een platform gecreëerd dat een compleet overzicht geeft van alle informatie over een klant. Alle documenten, correspondentie en werkstromen zijn terug te vinden in dit CRM-systeem. Deze informatie is voor het hele team toegankelijk via internet. Zo is en blijft iedereen volledig op de hoogte. Eenvoudig en betrouwbaar. Op deze manier kunnen collega’s pas echt optimaal zakendoen.

Exact-CRM-app

En app voor Exact Synergy

Altijd bij de hand

Voor de gebruikers van Exact Synergy is er een speciale CRM app beschikbaar voor iPhone, Android smartphones en tablets. Via deze app hebben de medewerkers toegang tot het Exact Synergy platform. Zo kan eenvoudig de klantinformatie weergeven worden. De app kan gedownload worden op iOS (Apple) en Android smartphones en tablets. Op welke plek dan ook, de juiste informatie is altijd bij de hand.

Behalve voor CRM kan Exact Synergy ook voor andere zaken zoals HRM en worden gebruikt.

Onze oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen

Waarom LOKO?

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.

Beloften