Skip to Content

Exact HRM

Exact voor HRM, nu vanaf €160,- per maand

Hoe meer medewerkers, hoe meer personeelsinformatie

Overzicht en structuur in deze informatie is cruciaal voor elke organisatie. Dat scheelt niet alleen werk en tijd, maar verbetert ook de samenwerking tussen medewerkers.

HRM met Exact Synergy

Volledig overzicht

Met Exact Synergy wordt alle informatie van elke medewerker verzameld op één duidelijke gegevenskaart. Alle afdelingen werken in dit systeem. Hierdoor zijn medewerkers op de hoogte en ontstaat er een compleet, actueel en volledig pakket aan gegevens. De privacy wordt echter gewaarborgd doordat alleen medewerkers met een bepaalde rol of bepaalde rechten bij afgeschermde informatie kunnen komen.

LOKO-HRM-Exact

Medewerkersdossier

In een dossier over de medewerker in Synergy wordt alle informatie over een persoon opgeslagen. Van zakelijke informatie, zoals contactgegevens en de bedrijfsagenda, tot persoonlijke informatie, zoals contracten, beoordelingen, functioneringsverslagen en diploma’s. Per onderdeel kan afgestemd worden wie toegang heeft tot de informatie aan de hand van een rechtensysteem.

Medewerkers zelf toegang

Door medewerkers toegang te geven kunnen zij makkelijk hun persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen. Door de toegang kan men ook zelf bijv. geplande vakantiedagen invoeren. De leidinggevende of HR-afdeling hoeft dit alleen nog te controleren en goed te keuren.

Search engine

Intranet

Naast alle specifieke informatie, vormt Exact Synergy ook een platform voor algemene informatie. Nieuws, kerncijfers, lijst met verjaardagen, etcetera. Allerlei verschillende informatie kan hier gedeeld worden.

Apps en signalering

Of een collega nu een vakantie wilt aanvragen, ziekmelding wilt registreren, de meest recente salarisstrook wilt bekijken of de laatste beoordeling uit een personeelsdossier wilt lezen: de Exact HR Self Service App heeft het allemaal. Dit is de ideale app om snel en eenvoudig inzicht te krijgen van persoonlijke informatie, en wijzigingen door te voeren.

Voor declaraties kan men terecht bij de Exact Expenses App. Onkosten zoals lunch en brandstof kunnen voortaan gedeclareerd worden door simpelweg een foto te maken van het bonnetje. De app’s kunnen gedownload worden op iOS (Apple) en Android smartphones en tablets.

Om extra op de hoogte te blijven, kunnen er signaleringen ingesteld worden. Van bepaalde mededelingen wordt dan een e-mail gestuurd naar de medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een herinnering over het jubileum van een collega.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Contactformulier

Contactformulier

  • Onze oplossingen voor het automatiseren van bedrijfsprocessen

    Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.