Skip to Content

Simpel je uren registreren met de urenregistratie app van Exact?

Sneller inzicht door het gebruik van de app van Exact

Ondernemers willen graag inzicht in werkzaamheden, efficiency en in declarabele werkuren. Dat maakt uren registreren erg belangrijk. Een tijdregistratie app biedt dan uitkomst. Hiermee kunnen eenvoudig altijd en overal de gewerkte uren bij worden gehouden met een smartphone.

Consultants boeken gemiddeld 15 procent minder uren dan ze daadwerkelijk aan een klant hebben besteed (Bron: M&C). Zonde van het geld natuurlijk. Het is dus zaak de urenregistratie voor de consultant makkelijker te maken. De oplossing: mobiele apps.

Daarnaast is een urenregistratie overzicht ook één van de voorwaarden om te voldoen aan het urencriterium van de Belastingdienst om te bepalen of kleine ondernemers in aanmerking komen voor ondernemersaftrek. Met een urenregistratie app kun je dit overzicht in een handomdraai aanleveren bij de Belastingdienst.

Woman using a smart phone while walk in the street

Voordelen

  • Met een mobiele app zullen medewerkers veel vaker hun uren invoeren.
  • Uren worden nauwkeuriger ingevoerd doordat het snel na uitvoering van de werkzaamheden wordt gedaan;
  • De registratie via een mobiele app zorgt voor een veel betere gebruikerservaring;

 

waarom LOKO?

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.