Skip to Content

LOKO applicatiebouw

close

Vaak is de software die specifiek bij de behoeften van een bedrijf past niet beschikbaar op de markt. Wanneer kant-en-klare programma’s en software niet flexibel genoeg zijn is maatwerk applicatie ontwikkeling dé uitkomst.

Samen kijken we naar specifieke wensen en bouwen zo een stabiele en robuuste applicatie die perfect aansluit binnen de organisatie. Zowel koppelingen tussen bijvoorbeeld Exact en andere applicaties als complete maatwerk applicaties worden door de applicatie c.q. software ontwikkelaars van LOKO gebouwd.

Usability Accesibility Analysing Device Using Concept

Hoe komen we tot een gebruiksklare applicatie

LOKO inventariseert in teamverband met de opdrachtgever wat de doelstellingen zijn voor de applicatie en hoe het proces verloopt. Het doel van deze inventarisatie is de ontwikkeling van een maatwerkapplicatie die naadloos op de processen en doelstellingen van de organisatie aansluit. Onze ontwikkelafdeling bouwt onder andere op basis van Microsoft Visual Studio browser-gebaseerde software. Hierdoor is de maatwerksoftware op elk apparaat te gebruiken en is er geen installatie nodig op de computer van de eindgebruiker. Afhankelijk van het doel van de applicatie is een (Windows) GUI interface natuurlijk ook mogelijk.
Na een gedegen analyse (functionele beschrijving) wordt de software gebouwd. De applicatiebouw wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat de opdrachtgever in alle cruciale fases wordt ‘meegenomen’ in het proces, van ontwerp tot oplevering en ingebruikname.
Enkele voorbeelden van opgeleverde applicaties:

  • Registratie en presentatie van testresultaten diervoederproeven
  • Grondstoffenplanning diervoederindustrie
  • Procesflow fabricage grafische industrie
  • Diverse koppelingen met Exact software, zoals interface Centraal Boekhuis, ontsluiten data uit Exact Synergy t.b.v. website, etc.
  • LOKO Enterprise PLUS

 

Calendar.On Blank Desk.

LOKO Enterprise Plus voegt functies toe aan Exact Synergy

LOKO Enterprise Plus is een uitbreiding op de mogelijkheden van de standaard kalender in Exact Synergy. Hierdoor is een beter inzicht in de planning per medewerker en onderliggende informatie mogelijk. Extra opties zijn een weekoverzicht, relatiekalender en een telefoonboek. LOKO Enterprise Plus bestaat standaard uit drie onderdelen: Kalender Plus, Groepskalender en Mini kalender. De  modules Relatiekalender, Weekoverzicht en Telefoonboek kunnen hieraan worden toegevoegd. Lees meer

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.