Skip to Content

ICT Service voor Business Centers

ICT Services voor Business Centers of bedrijfsverzamelgebouwen

Om een gebouw interessant te maken voor huurders is een snelle en stabiele internetverbinding essentieel. Alleen een internet aansluiting leveren is natuurlijk niet zo moeilijk. Waar het om gaat is dat elke huurder specifieke internetwensen heeft. Voor de investeerders in vastgoed hebben wij diverse interessante oplossingen om de dienstverlening aan de huurders optimaal te verzorgen zodat het onroerend goed aantrekkelijker wordt.

Managed Wifi, Managed Firewall, Internet, Telefonie, noem maar op.

 

Er zijn drie soorten huurders te onderscheiden:

  1. De huurder wil alleen WiFi
    De huurder wil alleen WiFi voor een of meer medewerkers die slechts een internetverbinding nodig hebben om in te kunnen loggen op hun (Cloud) applicaties, te kunnen mailen en te surfen.
  2. De huurder wil een stabiele internetverbinding met volledige beveiliging
    De huurder wil een stabiele internet verbinding om goed en veilig te kunnen werken, zonder daar zelf veel moeite voor te hoeven doen. Wij zorgen er dan voor dat de huurder gewoon kan inpluggen zonder dat ze zelf ingewikkelde configuraties doen. De huurder krijgt een volledig product inclusief managed firewall die steeds wordt voorzien van de laatste beveiligings updates.
  3. De huurder wil internet in eigen beheer
    De huurder wil eigen apparatuur achter de verbinding plaatsen, en wil alleen een internetverbinding. Deze huurder kan dan ook kiezen uit de bandbreedte waar ze behoefte aan hebben.

Pasklare oplossing

LOKO heeft voor business centers of bedrijfsverzamelgebouwen een pasklare oplossing voor gemanagede Internetverbindingen ontwikkeld. Wij zorgen voor de juiste internetverbinding in het gebouw. Deze verbinding kan opgedeeld worden in gescheiden verbindingen voor de huurders. Wij geven advies, leveren een contractvoorbeeld, brief aan de huurders, berekenen door te belasten kosten, etc. De verhuurder krijgt de beschikking over deze pasklare en schaalbare oplossing.

De service kan eventueel worden uitgebreid met Managed Firewall en Managed WiFi. Verder kunnen nog diensten over de verbinding worden geleverd zoals online back-up, hosted telefonie, Cloud, etc.

Zeitungs- Mann

Voor specifieke wensen en ICT vragen kunnen de huurders bij LOKO terecht.

Komt de verhuurder er niet uit met de nieuwe huurder? Dan leggen wij aan de huurder uit hoe het werkt.

Lees hieronder de referentiestory van het World Trade Center in Almere.

Referentiestory

Meer weten over ICT Services voor Business Centers of bedrijfsverzamelgebouwen?

Neem dan contact op met Silvester de Smidt op 06 16955669 of stuur hem een e-mail.

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de ICT bij bedrijven compleet te maken.