Skip to Content

LOKO Clouddiensten

Werken in de LOKO Cloud

De LOKO Cloud omgeving is een complete in Nederland draaiende Cloudoplossing. Alle wensen en behoeften kunnen binnen deze omgeving worden vormgegeven, van e-mail tot en met ERP applicaties.

Door onze specialisten wordt een adviesrapport gemaakt op basis van de huidige omgeving. Hiervoor wordt eerst geïnventariseerd hoe de zaken er nu voor staan en wat in de toekomst nodig is om efficiënt te werken. Een plan van aanpak is dan ook zo gemaakt. Door gebruik te maken van de LOKO Cloud krijgen ondernemers en hun medewerkers een veilige en eenvoudige toegang tot een gestandaardiseerde online IT-omgeving via het internet.

Download de whitepaper: Klaarstomen voor de Cloud
Cloud diensten bij LOKO

Wat zijn cloud services

Voor onze klanten die werken in de LOKO cloud houden de diensten van LOKO voor cloud services het volgende in:

 • Er wordt een volledige ICT infrastructuur ondergebracht in het datacenter
 • De nodige applicaties worden beschikbaar gesteld
 • Het geheel wordt beheerd door de Servicedesk van LOKO
 • Het team van de Servicedesk is er om problemen op te lossen
 • Ook als er vragen zijn over specifieke applicaties die in het cloudplatform zijn opgenomen

 

Voordelen LOKO Cloud:

Voordelig

Bij Cloud computing is er geen sprake van eenmalige forse investeringen. Het gaat eigenlijk als volgt in zijn werk. LOKO gaat met de nieuwe Cloud klant een overeenkomst aan. Aan dit contract is een vast bedrag per maand gekoppeld, waarin alles is opgenomen. Zoals het gebruik van de opslag en het gebruik van de applicaties. Gaat het bedrijf groeien of krimpen, dan wordt dat bedrag meteen aangepast aan het aantal gebruikers. Bedrijven betalen alleen voor wat er gebruikt wordt en hoeven niet te investeren in capaciteit die niet gebruikt wordt.

Veilig

Als het gaat om de veiligheid, dan vinden wij dat de
Cloud duidelijk de voorkeur heeft. Data en applicaties staan in een datacenter. Dit datacenter is voorzien van de meest geavanceerde beveiliging tegen cybercrime, inbraak wateroverlast, brand, diefstal, etc. Data wordt geback-upt zonder dat de klant er omkijken naar heeft! Door het gebruik van geavanceerde authenticatietechnieken zoals 2-factor authenticatie is toegang tot de cloud omgeving optimaal beveiligd.

Flexibel

Een groot voordeel van de Cloud is dat overal gewerkt kan worden. Op het strand of in de trein of misschien gewoon op kantoor, als er maar de beschikking voor handen is over een internet verbinding. Flexibiliteit betekent bij Cloud
Computing ook dat bij groei of krimp het maandbedrag voor de overeenkomst meteen kan worden aangepast naar de nieuwe situatie. Er hoeven geen nieuwe licenties te worden gekocht.

Eén partij

Bij een traditionele ICT omgeving is er meestal voor elke applicatie een aparte leverancier die niet het overzicht heeft over de hele ICT omgeving. In de communicatie kan dat weleens problemen opleveren.
Bij LOKO zijn alle onderdelen voor u geregeld. Alle ICT is ondergebracht bij één partij. Of het nu gaat om de applicatie voor ERP of om Office, en bij problemen belt de klant met de Servicedesk.

De LOKO Cloud varianten

 • LOKO Cloud Basis

  LOKO Cloud basis biedt een online werkplek voor iedereen die hoge beschikbaarheid, kortdurende contracten en het uit handen geven van ICT belangrijk vindt. Er is bij de gebruiker geen behoefte aan het gebruik van eigen applicaties in de cloud omgeving naast MS Office. Ondersteuning is bij de LOKO Cloud Basis overeenkomst inbegrepen. De optie calamiteitendienst hoort ook binnen deze overeenkomst. De LOKO Calamiteitendienst is 24 x 7 bereikbaar. Meer opties

 • LOKO Cloud Enterprise

  LOKO Cloud Enterprise biedt een online werkplek in de Cloud voor iedereen die hoge beschikbaarheid, kortdurende contracten en het uit handen geven van ICT belangrijk vindt. Deze optie biedt ook de mogelijkheid om de eigen applicaties in de Cloud op te nemen en via het internet te benaderen. Ondersteuning is bij de LOKO Cloud Enterprise overeenkomst inbegrepen. De optie calamiteitendienst hoort ook binnen deze overeenkomst. De LOKO Calamiteitendienst is 24 x 7 bereikbaar.

 • LOKO Cloud PRO

  LOKO Cloud PRO biedt een voordelige online werkplek in de Cloud voor iedereen die gebruik wil maken van de voordelen van het werken in de Cloud. Deze optie biedt ook de mogelijkheid om de eigen applicaties in de Cloud op te nemen en via het internet te benaderen. Ondersteuning door de Servicedesk is bij de LOKO Cloud PRO overeenkomst optioneel. Hoge beschikbaarheid is minder belangrijk bij deze optie.

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.

Het team van de Servicedesk

Het team van de Servicedesk staat alle dagen van 07.30 – 18.00 uur klaar voor onze klanten. Bij Remote beheer en Cloud overeenkomsten zijn geleverde diensten door de medewerkers van de Servicedesk bij de overeenkomst inbegrepen.

Frank

Jacco

Jake

Jermaine

Jeroen

Kevin

Mark

Maurice

Milan

Remon