Veilig en zonder zorgen

LOKO Cloud

Altijd en overal veilig werken in je online IT-omgeving

Op zoek naar een cloudoplossing die net zo flexibel is als jouw bedrijf? LOKO Cloud is dé online werkplek voor jouw organisatie. Met LOKO Cloud werken jouw medewerkers altijd en overal veilig met hun bestanden, e-mail en applicaties.

Optimale flexibiliteit

Van startup tot mkb’er met meerdere vestigingen: flexibiliteit is voor elke organisatie essentieel. Werken in de cloud geeft je de vrijheid die je nodig hebt.
Met de cloudoplossing van LOKO houd je grip op je IT-kosten. Bij groei of krimp van je bedrijf, schaalt LOKO direct met je mee. Zo is LOKO Cloud net zo flexibel als jijzelf en worden je ambities niet beperkt door je IT-omgeving. Dus geen dure licenties op de plank, maar pay per use. Bovendien werken wij niet met langdurige contracten: je betaalt per maand alleen voor wat je gebruikt. Zo weet je precies waar je aan toe bent en geef je nooit teveel uit!

Continue veiligheid

Met onze cloudoplossing biedt LOKO de meest beschikbare en veiligste IT-omgeving. Alle data is veilig opgeslagen in een modern en beveiligd Nederlands datacentrum.

Door het gebruik van geavanceerde authenticatietechnieken is de toegang tot de cloudomgeving optimaal beveiligd. Vanzelfsprekend zijn de verbindingen dubbel uitgevoerd, zodat jouw werk áltijd door kan gaan. Met proactieve monitoring zorgen we ervoor dat LOKO Cloud altijd up-to-date en overal beschikbaar is. Daar zijn we zo zeker van dat je een financiële compensatie ontvangt als we de afgesproken uptime niet halen. Dat geeft vertrouwen!

Voordelen LOKO Cloud:
  • Optimale flexibiliteit bij groei of krimp;
  • Continuïteit en veiligheid gegarandeerd;
  • Geen langdurige contracten, beheer en servicedesk inclusief.

“Met LOKO Cloud werk jij altijd en overal, veilig en zonder zorgen in jouw online IT-omgeving.”

Op maat

LOKO Cloud is naar elke behoefte in te vullen. Zo heb je altijd en overal toegang tot je bestanden, e-mail én alle (web)applicaties die belangrijk zijn voor jouw organisatie. Applicaties van bijvoorbeeld Exact of Navision gebruiken waar je ook bent? Dat is geen probleem met de maatwerk-cloudoplossing van LOKO. Bovendien zorgen wij er met back-ups, updates, onderhoud en de beveiliging voor dat de applicatie altijd beschikbaar is.

Ook flexibel en veilig werken in de cloud?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Service van de zaak.

Zoals het hoort.”

Servicedesk

Bij vragen staan onze professionals van de servicedesk voor je klaar. Bellen kan elke werkdag van 7.30 tot 18 uur. Als het even kan, lossen we het probleem meteen voor je op. En ook buiten kantoortijd zijn we bij calamiteiten goed bereikbaar. Daar betaal je niks extra’s voor: service van de zaak. Zoals het hoort.

Benieuwd hoe onze cloud oplossing jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.