Vertrouw op de toonaangevende software van Veeam

LOKO Back-IT 365

Bij Microsoft is het jouw verantwoordelijkheid om een back-up van gegevens te maken

Het LOKO Back-IT 365-portaal is gebouwd met Veeam's toonaangevende back-upsoftware voor Office 365. Neem nooit genoegen met minder dan betrouwbaar, gedetailleerd herstel van jouw Exchange-, OneDrive- en SharePoint-gegevens. Herstel bijvoorbeeld hele postvakken, submaps en afzonderlijke items met een paar eenvoudige klikken.

Volledige controle

Het beschermen van bedrijfsgegevens kan lastig zijn. Met LOKO Back-IT 365 voor Office 365 kan je Outlook-, Sharepoint- en OneDrive-gegevens echter met gemak beheren en herstellen.

Binnen iedere organisatie is digitale informatie essentieel voor de bedrijfsvoering. Het maken van een back-up van deze informatie is noodzakelijk voor de continuïteit van de organisatie. LOKO Back-IT 365 biedt je de mogelijkheid om uw kostbare gegevens binnen jouw Office 365 omgeving (e-mail, OneDrive en SharePoint) veilig buiten uw organisatie op te slaan en bij calamiteiten weer snel beschikbaar te hebben.

Bescherm en beheer

Met LOKO Back-IT 365 voor Office 365 kan je Exchange-gegevens beheren en beschermen. Zoek en herstel eenvoudig hele mailboxen, submappen of afzonderlijke items. Herstel rechtstreeks naar Office 365, een andere optie naar keuze via de LOKO Back-IT 365-portal. Back-up voor Office 365 zorgt ervoor dat je Office 365 OneDrive voor Bedrijven-gegevens kan beheren en beschermen. Zoek eenvoudig naar items en herstel direct naar bijvoorbeeld jouw OneDrive.

Voordelen LOKO Back-IT 365:
  • Optimale flexibiliteit bij groei of krimp;
  • Jouw data staat veilig in Nederland opgeslagen;
  • Je hebt volledige controle;
  • Voldoet aan de wettelijke compliance vereisten.

Binnen de grenzen

LOKO Back-IT 365 voor Microsoft Office 365 elimineert het risico van verlies van toegang en controle over uw Office 365-gegevens, waaronder Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive voor Bedrijven – zodat de gegevens van jouw klanten altijd beschikbaar en beveiligd zijn.

“Maar, waar zijn mijn gegevens?”

Jouw gegevens worden veilig opgeslagen in Tier 3+ datacenters in Nederland. Equinix Amsterdam en Engie Maastricht zorgen voor 24/7/365 beveiliging. Ons platform wordt beheerd door Cloud Distributor Uniserver. Dankzij deze samenwerking is het LOKO Back-IT 365 platform gebouwd van de beste componenten en heeft een uptime van 99,98%.

Vertrouw jij op de toonaangevende software van LOKO Back-IT 365?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Wettelijke compliance vereisten

Soms moet je onverwacht postvakken of andere typen data ophalen met het oog op een juridische procedure. Je denkt dat iets onmogelijk kan gebeuren, totdat het gebeurt. Microsoft biedt een aantal vangnetten (instellingen zoals In-place bewaring en Bewaren van postvakgegevens vanwege juridische procedure), maar ook hiervoor geldt dat deze geen solide back-up oplossing vormen waarmee uw bedrijf uit de juridische problemen wordt gehouden. Als je bijvoorbeeld per ongeluk een gebruiker verwijdert, wordt ook zijn of haar on-hold postvak verwijderd.

Wettelijke vereisten, compliancevereisten en toegangsregelgeving zijn in elke branche en in elk land anders, maar boetes, strafrechtelijke vervolging en juridische geschillen zijn drie dingen die je liever niet op jouw actielijstje ziet.

Benieuwd hoe onze cloud oplossing jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.