De cloud met de gemakken van Microsoft

LOKO365

Altijd en overal veilig werken in je online IT-omgeving

Op zoek naar een cloudoplossing die net zo flexibel is als jouw bedrijf? LOKO365 is een complete en eenvoudige online werkplek voor kleine en grote organisaties. Met LOKO365 werken jouw medewerkers altijd en overal veilig met hun bestanden, e-mail en de Office applicaties vanuit één centraal startpunt.

LOKO365 Cloud 

LOKO365 Cloud is een complete en eenvoudige online werkplek voor kleine en grote organisaties. Alles is beschikbaar vanuit één centraal startpunt. Het vereenvoudigen van toegang tot informatie en applicaties op ieder device, dát is LOKO365. Maak in een paar klikken e-mail, documenten, nieuws en alle bedrijfsprocessen, zoals activiteiten, direct inzichtelijk voor groepen of individuen.

Back-up en Restore

LOKO365 maakt dagelijks een back-up van jouw online werkplek. Met proactieve monitoring zorgen we ervoor dat LOKO365 altijd up-to-date en overal beschikbaar is. Daar zijn we zo zeker van dat je een financiële compensatie ontvangt als we de afgesproken uptime niet halen. Dat geeft vertrouwen!

Voordelen LOKO365:
  • Altijd en overal een veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot jouw online werkplek;
  • Anti-spam filter;
  • Indien gewenst een beheerde Antivirus beveiligingssoftware pakket;
  • De Microsoft Office applicaties;
  • Geen langdurige contracten, beheer en servicedesk inclusief.

“Met LOKO365 werk jij altijd en overal, veilig en zonder zorgen in jouw online IT-omgeving.”

Op maat

LOKO365 is naar elke behoefte in te vullen. Zo heb je altijd en overal toegang tot je bestanden, e-mail én alle (web)applicaties die belangrijk zijn voor jouw organisatie. Applicaties van bijvoorbeeld Exact of Navision gebruiken waar je ook bent? Dat is geen probleem met de maatwerk-cloudoplossing van LOKO. Bovendien zorgen wij er met back-ups, updates, onderhoud en de beveiliging voor dat de applicatie altijd beschikbaar is.

Ook flexibel en veilig werken met LOKO365?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Service van de zaak.

Zoals het hoort.”

Servicedesk

Bij vragen staan onze professionals van de servicedesk voor je klaar. Bellen kan elke werkdag van 7.30 tot 18 uur. Als het even kan, lossen we het probleem meteen voor je op. En ook buiten kantoortijd zijn we bij calamiteiten goed bereikbaar. Daar betaal je niks extra’s voor: service van de zaak. Zoals het hoort.

Benieuwd hoe onze cloud oplossing jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.