Veilig en zonder zorgen

LOKO Digitalisering

Excellente kennis van Exact oplossingen op maat

Met dezelfde mensen meer werk verzetten? Stroomlijn bedrijfsprocessen en laat software het werk voor je doen. Zet een grote stap voorwaarts, creëer ruimte en focus op wat ertoe doet: je business. LOKO helpt organisaties vooruit door workflows te digitaliseren. Met tijdwinst en minder fouten als resultaat.

Efficiency 

Minder fouten, hogere productiviteit. Dat is van grote betekenis voor elke organisatie, van familiebedrijf tot multinational. Door dagelijkse processen te vertalen naar een geautomatiseerd proces ligt efficiency binnen handbereik.

LOKO helpt bedrijven bij het verbeteren van workflows, door software voor je medewerkers te laten werken. Order- en voorraadbeheer, boekhouding en administratieve processen kunnen efficiënter door overbodige handelingen te elimineren. Een digitaal proces is minder foutgevoelig en verhoogt de productiviteit van jouw medewerkers. Een win-winsituatie.

Groeiruimte

Elke organisatie is uniek. Dankzij een eigen werkwijze, visie en doelstelling. Dat weet LOKO als geen ander. Tegelijkertijd zijn er veel overeenkomsten met branchegenoten. Zeker als het gaat om productieprocessen, bedrijfsadministratie en urenregistratie.

Actief in de productie, handel of zakelijke dienstverlening? LOKO heeft in al deze branches ruime ervaring. We doorgronden jouw werkprocessen en vertalen jouw specifieke wensen naar een intuïtieve softwareoplossing. Digitalisering op maat, met de zekerheid van bewezen standaardisaties in de branche. Met de software van Exact beheer je een gezonde cashflow, verzamel en analyseer je bedrijfsgegevens, heb je actueel inzicht in je voorraden en planning. Zo ontstaat er groeiruimte voor de toekomst.

Voordelen LOKO Digitalisering:
  • Meer tijd voor wat ertoe doet, dankzij optimale efficiency
  • Creëer groeiruimte voor de toekomst
  • Exact Gold partner: excellente kennis van Exact oplossingen

“Met LOKO Digitalisering vertalen wij jouw werkprocessen naar een digitaal resultaat.

Exact Gold partner

Exact is de marktleider in financiële en bedrijfssoftware. En bij LOKO hebben we ruim 50 jaar Exact ervaring aan boord. Onze consultants houden hun kennis van Exact oplossingen optimaal op niveau. Zodat jij profiteert van onze knowhow. Niet voor niks zijn we gold partner. Dat betekent dat we excellente kennis hebben van de software, waarmee jij je werkprocessen maximaal stroomlijnt.

Ook bedrijfsprocessen stroomlijnen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Jij profiteert van onze knowhow.”

Proeftuin

We vinden het wiel niet telkens opnieuw uit. Ervaringen die we binnen onze eigen organisatie opdoen, delen we met jou. LOKO dient als proeftuin om innovaties binnen digitalisering uit te proberen. Levert het ons iets op? Dan weten we zeker dat het jou ook vooruit helpt. Daag ons uit!

Benieuwd hoe onze digitalisering oplossing jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.