Digitaliseer documenten met Elvy

Elvy is een slim en betaalbaar softwarepakket, dat documentstromen digitaliseert en automatiseert. Met andere woorden: het zorgt ervoor dat gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen.  Elvy is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert probleemloos met verschillende financiële softwarepakketten.

“We willen de informatie van de verkoopafdeling in één doorlopend proces kunnen doorzetten naar de uitvoerende afdelingen.”

De vraag.

Elvy DS- digitaliseer inkomende facturen

Elvy DS is een pakket dat een compleet scala aan mogelijkheden combineert met een eenvoudig te gebruiken programma. Het programma is namelijk ontwikkeld met de gebruiker  in het achterhoofd. Geen ingewikkelde procedures, geen omslachtige handleidingen. Direct aan de slag. Doordat de documenten weer naar leesbare tekst worden omgezet en deze gegevens worden meegestuurd, zijn alle gescande documenten eenvoudig te doorzoeken. Investeren in extra randapparatuur is niet nodig: Elvy DS werkt met alle scanners. Facturen die per mail binnenkomen zijn ook eenvoudig te verwerken.

Het resultaat

“LOKO optimaliseert nu onze bedrijfsprocessen”

Documenten onder controle

Ondernemingen hebben dagelijks stapels documenten te verwerken. Daarnaast duurt het soms veel te lang voor deze  documenten bij de juiste personen terechtkomen, áls het al bij de juiste personen terechtkomt. De post gaat niet direct naar de medewerker of de afdeling waarvoor het bedoeld is. Behandeling van documenten laat daardoor vaak lang op zich wachten. In veel gevallen raakt er post zoek en zal de juiste medewerker het dus nooit ontvangen.

Gemakkelijk werken met Elvy DA

Elvy DA verhoogt de efficiency van documentafhandeling, zonder dat medewerkers worden lastiggevallen met post die niet voor hen bestemd is. Het programma is vriendelijk in gebruik en ook overal te gebruiken. Elvy DA is een web-based applicatie, dus ook beschikbaar voor elk mobiel apparaat zoals smartphones of tablet-pc met internetaansluiting.

Scannen en registreren

Alle ontvangen documenten worden met Elvy Document Scanning verwerkt en geregistreerd. Elvy Document Scanning zorgt er vervolgens voor dat het document aan de juiste relatie wordt gekoppeld.

Goed- of afkeuren

Het document kan digitaal doorgezet worden naar de medewerkers die het moeten behandelen. Het document kan worden gecontroleerd en goed- of afgekeurd, waarna het volledig automatisch doorgezet kan worden naar de volgende afdeling of direct gearchiveerd wordt.

Genoeg gepraat, laten we samen iets bouwen