Het digitaal verwerken en boeken van documenten

Scan Sys

voor digitale factuurverwerking en fiattering

Scan Sys ImageCapture for Invoices is een uitstekende oplossing voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van inkomende facturen en overige documenten zoals pakbonnen, orderbevestigingen en projectdossiers in koppeling met bijvoorbeeld Exact.

Scan Sys Image Capture

ImageCapture for Invoices maakt bij het verwerken van facturen direct gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica van de administratieve software. Gegevens worden uitsluitend beheerd in de administratieve software zoals bijvoorbeeld Exact. De koppeling met ImageCapture for Invoices vereist geen periodieke uitwisseling van stamtabellen. Verwerkte facturen worden direct gevalideerd en boekingen worden aangemaakt in bijvoorbeeld Exact of in de eigen administratieve software. Factuurscanning en geautomatiseerde factuurverwerking waren nog nooit zo eenvoudig!

Aansluiting administratieve software

Doordat de software naadloos integreert met alle gerenommeerde (financiële) applicaties is periodieke synchronisatie van de stamtabellen niet nodig. Ook de fiattering van facturen kan in ImageCapture worden ondergebracht. Wanneer er al gebruik gemaakt wordt van een workflow oplossing voor de fiattering sluit ImageCapture hier naadloos op aan.

Boeken van inkomende facturen

Door inkomende facturen geautomatiseerd te verwerken worden deze tijdrovende en kostbare handelingen uit het verwerkingsproces gehaald en is er altijd inzage in de administratie.

“De oplossing voor de geautomatiseerde verwerking van jouw inkoopfacturen, verkoopfacturen & fiattering.

Fiatteren voor betaling

Er is ook een mogelijkheid tot het digitaal fiatteren van facturen. De factuur wordt geboekt en meteen geblokkeerd. Er wordt een fiatteur aangewezen. Deze kan in een specifieke omgeving de facturen inzien, goedkeuren, afkeuren of doorsturen naar een collega en eventueel kan voorzien van een opmerking. Als de factuur is goedgekeurd wordt de blokkering ongedaan gemaakt.

Wil jij ook digitaal factureren via Scan Sys?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Met Scan Sys ben jij back in control”

Documenten onder controle

Ondernemingen hebben dagelijks stapels documenten te verwerken. Daarnaast duurt het soms veel te lang voor deze documenten bij de juiste personen terechtkomen, áls het al bij de juiste personen terechtkomt. De post gaat niet direct naar de medewerker of de afdeling waarvoor het bedoeld is. Behandeling van documenten laat daardoor vaak lang op zich wachten. In veel gevallen raakt er post zoek en zal de juiste medewerker het dus nooit ontvangen.

Benieuwd hoe Scan Sys jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.