Wanneer continuïteit in het bedrijfs- en productieproces essentieel is

LOKO Infrastructuur

Continuïteit van bedrijfsprocessen gegarandeerd

Werken in de Cloud is niet voor elke organisatie weggelegd. Met LOKO Infrastructuur is jouw bedrijf verzekerd van continuïteit. Met een lokale infrastructuur en server in huis houd jij de controle over jouw bedrijfsprocessen.

Optimale zekerheid

Werken in de Cloud geeft veel organisaties de vrijheid en flexibiliteit die zij zoeken. Met LOKO Cloud bieden we de hoogst beschikbare en veiligste IT-omgeving.

Toch is werken in de Cloud niet voor elk bedrijf dé oplossing. Wanneer continuïteit in het bedrijfs- en productieproces essentieel is, biedt een lokale infrastructuur ook de zekerheid die je zoekt. Een haperende internetverbinding vormt in productieomgevingen immers een te groot risico. Want jouw machinepark moet ook doordraaien als er even geen connectie is. Elimineer de afhankelijkheid van zaken waar je geen grip op hebt, met de in huis-oplossingen van LOKO. Dat geeft zekerheid!

Op maat

LOKO Infrastructuur op locatie bestaat uit de aanschaf en installatie, het beheer en onderhoud van alle hardware die nodig is voor jouw organisatie.

Van serverpark tot noodstroom, switches en routers of internetverbindingen en een veilige wifi-oplossing. Alles wat nodig is om jouw bedrijfsprocessen continu en zonder haperingen te laten verlopen. LOKO faciliteert de lokale IT-omgeving die bijdraagt aan het resultaat van jouw organisatie. Zonder zorgen.

Voordelen LOKO Infrastructuur:
  • Continuïteit van bedrijfsprocessen gegarandeerd
  • Aanschaf, beheer en onderhoud van alle lokale hardware
  • Geen langdurige contracten, beheer en servicedesk inclusief

“Met LOKO Infrastructuur werk jij continu en zonder zorgen in jouw eigen IT-omgeving.

Beheer op afstand

Op afstand monitort en beheert LOKO jouw lokale infrastructuur. Bovendien staat er 24/7 een supportdesk voor je klaar, zodat jouw IT-omgeving continu voor je blijft werken. Bellen kan elke werkdag van 7.30 tot 18 uur. Ook zijn we bij calamiteiten buiten kantoortijd goed bereikbaar. Daar betaal je wel iets extra’s voor, maar dan heb je ook wat!

Ook op zoek naar continuïteit?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Altijd en overal veilig werken”

Hybride

Altijd en overal veilig werken in een online IT-omgeving met de zekerheid dat jouw bedrijfsprocessen niet onderbroken worden? Dan is een hybride oplossing de juiste keuze. Met deze combinatie van een server op locatie en processen in de cloud maak je optimaal gebruik van de voordelen van beide oplossingen. Onze experts informeren je graag!

LOKO is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Kies voor de lokale infrastructuur van LOKO. Dat biedt zekerheid en continuïteit.

Benieuwd hoe onze infrastructuur oplossing jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.