Verbindingen over internet voor innovatie en groei

Het leveren van verbindingen via allerlei verschillende providers is een belangrijke dienst van LOKO. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gebruik kunnen maken van de best mogelijke verbinding op hun locatie. Allerlei diensten van LOKO worden geleverd over een internetverbinding. Het is dan ook essentieel dat de verbinding betrouwbaar en snel is.

Eén veilige verbinding, diverse diensten

Over de verbinding met het internet zijn diverse diensten mogelijk. Bijvoorbeeld internet, telefonie en WAN-connect (IP-VPN). Deze diensten worden geleverd via één verbinding. In deze verbinding hebben telefonie en WAN connect een eigen tunnel. Hierdoor blijft het verkeer van de diensten van elkaar gescheiden en kan de bandbreedte per dienst gegarandeerd worden.

Het resultaat

“De kennis en serviceverlening van LOKO zijn van grote meerwaarde.”

Beveiliging van de verbinding

In de media wordt steeds vaker melding gemaakt van identiteitsfraude, hacks, ransomware, malware, ddos, etc. Om dit te voorkomen is er in alle netwerken een firewall opgenomen. Zo’n firewall is hardware waar software op staat die bedoeld is om de aanvallen van buitenaf te voorkomen.

De firewall  zorgt ervoor dat men van buiten af niet kan ‘inbreken’ op het netwerk. Kwaadwillenden verzamelen informatie zoals creditcard gegevens of andere bedrijfsinformatie. De firewall geeft een seintje zodra dit gebeurd en houdt de inbraak tegen.

Een managed firewall (een beheerde firewall) wordt steeds vaker toegepast in bedrijven die zelf niet genoeg kennis hebben van beveiliging van netwerken. Een managed firewall is een service die bestaat uit het fysiek installeren van een firewall in een netwerk met daarnaast het geheel aan onderhoud en configuratie van de firewall volledig op afstand door LOKO.

Genoeg gepraat, laten we samen iets bouwen