Krijg zonder zorgen grip op jouw beveiligingsrisico

LOKO Online Security

Optimale beveiliging van bedrijfs- en privacygevoelige informatie

Een veilige online omgeving is onmisbaar voor de continuïteit van jouw organisatie. Dat gaat tegenwoordig over veel meer dan een antivirusscanner en firewall. Met LOKO Online Security bouw jij aan de optimale beveiliging van gegevens en informatie.

In control

LOKO geeft je grip op de beveiligingsrisico’s. Online Security begint met een helder inzicht in de informatie en gegevens die je verwerkt.

Een mkb’er met vijf werkplekken of organisatie met 200 medewerkers in dienst: elk bedrijf verwerkt data. Ben je bewust van de risico’s die dat met zich mee brengt. Een datalek zit immers in een klein hoekje. Net als reputatieschade of een onbereikbare IT-omgeving. Weten hoe het met jouw informatiebeveiligingsniveau staat? LOKO geeft je inzicht.

Quick wins

Een security scan maakt de verbetercyclus overzichtelijk. En dankzij een concreet actieplan kun je snel aan de slag met verbeteringen die passen bij de cultuur en behoefte van jouw organisatie.

LOKO houdt het graag behapbaar. We starten met quick wins. Door eerst het laaghangend fruit te plukken, zetten we snel stappen in het beveiligingsniveau van jouw organisatie. Het maakt de weg vrij voor vervolgstappen en aanvullende beheersmaatregelen. Met LOKO Online Security ben je verzekerd van een goede basis. Begin bij het begin. Wel zo overzichtelijk.

Voordelen LOKO Online Security:
  • Krijg grip op de beveiligingsrisico’s voor jouw organisatie
  • Breng concrete, behapbare beheersmaatregelen in kaart
  • Realiseer gelaagde beveiliging voor optimale bescherming van IT-omgeving

Online Security begint met inzicht. LOKO helpt organisaties groeien in informatiebeveiliging.”

Security scan 

Verbeter het informatiebeveiligingsniveau van je organisatie. De LOKO Security scan maakt in één oogopslag helder welke risico’s er zijn en hoe deze te beheersen zijn.

De scan vormt de start van een helder beveiligingsplan. LOKO bekijkt de technologie waar een organisatie gebruik van maakt. Ook nemen we het veiligheidsbeleid onder de loep en toetsen we hoe jouw medewerkers met informatiebeveiliging omgaan. Ontdek hoe het ervoor staat met de online security van jouw organisatie. Doe de LOKO Security scan!

Ook weten welke beheersmaatregelen nodig zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Begin bij het begin.

Wel zo overzichtelijk.”

Gelaagde beveiliging

LOKO zorgt voor een optimale bescherming van jouw IT-omgeving met gelaagde beveiliging. Dat betekent dat voor elke afzonderlijke component binnen het netwerk optimale beveiligingsmaatregelen zijn genomen. Kies je voor de cloudoplossing of lokale infrastructuur van LOKO? Met updates, onderhoud en beveiliging zorgen wij ervoor dat jouw IT-omgeving aan alle wet- en regelgeving voldoet.

LOKO is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Word je bewust van de risico’s met de LOKO Security scan.

Benieuwd hoe onze online security jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.