Altijd veilig draadloos internet in het bedrijf

Met LOKO managed wifi zorgt LOKO voor een veilig netwerk waar iedereen in een bedrijf gebruik van kan maken, bezoekers en medewerkers. Een professioneel goed beveiligd en draadloos netwerk met uitstekende service voor als er toch eens problemen zijn. Veilig draadloos internet zonder gedoe. Geen zoektocht meer naar het wifi wachtwoord terwijl een klant zit te wachten tot hij verbinding kan maken. Geen onveilige verbindingen meer doordat iedereen het netwerk gebruikt. En geen paniek meer wanneer het internet even niet werkt.

Veiligheid staat voorop

Via wifi kunnen mensen tegenwoordig bijna overal verbinding maken met het internet. Logisch dus dat bedrijven dit voor zowel medewerkers als gasten goed willen regelen. Maar hoe veilig is een draadloos netwerk? Via het wifi netwerk van een bedrijfspand kunnen derden aan bedrijfsinformatie komen die niet voor de buitenwereld bedoeld is. Om deze privacygevoelige informatie goed te beschermen is een veilig netwerk dus van groot belang. LOKO richt netwerken in volgens de strengste beveiligingseisen. Zo kan iedereen veilig internetten, zonder zich zorgen te maken over de beveiliging.

Het Resultaat

“Slechts weinig IT-bedrijven hebben een goede netwerkoplossing voor locaties als de onze. LOKO wel.”

Verwelkom gasten met een wifi gastenportaal

Om de WiFi verbinding veilig te houden is het beter om de inloggegevens niet met gasten te delen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van gastvrijheid. Door het gebruik van een WiFi gastenportaal kunnen gasten (gratis of betaald) inloggen op een eigen klantenportaal, zonder verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Zo kunnen zowel medewerkers als klanten gebruik maken van veilig draadloos internet. Bovendien is het WiFi gastenportaal uit te breiden met extra mogelijkheden waarmee bedrijven zichzelf extra onder de aandacht kunnen brengen.

Kwaliteit gegarandeerd

Hoe goed een draadloos netwerk is, hangt af van verschillende factoren. De internetverbinding, de routers en de wifispots. LOKO zorgt ervoor dat ieder onderdeel van deze keten aan een bepaalde norm voldoet. De kwaliteit van de verbinding is hiermee gegarandeerd. Is er geen verbinding of netwerkaansluiting aanwezig, dan sluit LOKO deze aan.

Kies voor “LOKO Managed WiFi”

“LOKO Managed Wifi” is een wifi abonnement voor een vast bedrag per maand. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal toegangspunten (Access Points) die nodig zijn voor een goed draadloos netwerk. Hoe groter het gebouw hoe meer Access Points er nodig zijn.

Met een abonnement op “LOKO Managed Wifi” zijn bedrijven verzekerd van een optimale verbinding en veilig draadloos internet. Gasten loggen veilig in op een gescheiden gastennetwerk. Zijn er toch een keer problemen, dan lost LOKO die op. Service en het beheer van het netwerk zijn namelijk inbegrepen in het abonnement.

Genoeg gepraat, laten we samen iets bouwen