Skip to Content

Telefonie

Zakelijke Telefonie met VoIP

Bellen met VoIP betekent in de praktijk dat er wordt gebeld over het internet. VoIP wordt ook weleens IP-telefonie of internettelefonie genoemd. Met de LOKO telefonie oplossing voor bedrijven wordt een volledige VOiP telefoniedienst verzorgd waarbij de centrale telefonie apparatuur niet meer in het bedrijf staat maar elders, op een goed beveiligde centrale locatie. Er behoeft dan ook geen eigen centrale meer aangelegd, beheerd en onderhouden te worden. Ook voor het vervangen van uw huidige ISDN centrale is dit een uitstekende optie. Zoals bekend stopt KPN in september 2019 met deze dienst.

Een externe telefooncentrale bespaart geld en creëert rust. Met de telecom oplossingen van LOKO wordt het telefoonverkeer goed geregeld. Dat geldt ook voor werknemers die op andere locaties werken en baat hebben bij goede (flexibele) telefonische bereikbaarheid.

De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale
  • Regulier beheer en onderhoud is inbegrepen
  • de professionele telefooncentrale staat op een veilige externe locatie
  • Er zijn geen aparte netwerken voor voice en data nodig
Important call

Betrouwbare Telefonie

Dankzij hosted telefonie kan worden gezorgd voor goede bereikbaarheid: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Geen telefooncentrale in eigen pand, maar externe telefooncentrales, faciliteiten én technische specialisten die de telefoondiensten voortdurend in de gaten houden. Van onverhoopte calamiteiten merken bedrijven niets; in een dergelijke situatie worden alle telefoniediensten naar een andere beveiligde locatie doorgestuurd.

Making important calls

Overal bereikbaar met Managed Voice

Maken werknemers gebruik van flexibele werkplekken, of ze werken bijvoorbeeld veel op andere locaties, dan mag dat natuurlijk niet ten koste gaan van goede telefonische bereikbaarheid. De oplossing hiervoor is Managed Voice van LOKO. Met Managed Voice zijn medewerkers altijd op hetzelfde nummer bereikbaar, waar zij zich ook bevinden. Omdat de applicatie goed inzicht geeft in het belgedrag van medewerkers, kan Managed Voice ook goed worden gebruikt om processen te optimaliseren en zo tijd en geld te besparen.

Closeup of a woman hand using a smart phone

LOKO Managed Mobile

Mobiele telefonie, geïntegreerd met de vaste telefonie van het bedrijf. Dat kan met Managed Mobile. Medewerkers die gebeld worden op hun vaste telefoonnummer, zijn daarmee ook bereikbaar op een mobiele telefoon. Zonder extra doorschakelkosten kunnen medewerkers overal in Nederland op hetzelfde nummer bereikbaar zijn. Aparte telefoons of speciale apps zijn niet nodig; Managed Mobile kan op ieder mobiel toestel worden gebruikt.

Waarom LOKO?

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.

Ferry online
"Altijd online!" Ferry Schrijnewerkers - Directeur LOKO