Skip to Content

Hosted Telefonie

Wat is Hosted Telefonie?

Hosted telefonie is zakelijk bellen over het internet terwijl de telefooncentrale in een datacentrum staat. Ondernemers hebben geen eigen centrale meer nodig als ze gebruik maken van hosted telefonie.

Met Hosted Telefonie van LOKO wordt alle telefoonverkeer goed geregeld. Aanleg en onderhoud van een telefooncentrale in eigen pand is niet meer nodig. Efficiënt en kostenbesparend voor elke ondernemer.

Telefoon

Wat valt er onder Hosted Telefonie van LOKO?

1. Centrale functionaliteiten

Zakelijke bellers en gebruikers van Hosted Telefonie krijgen een 3 cijferig nummer waarop zij intern bereikbaar zijn. Er kunnen diverse instellingen toegepast worden voor de gebruikers. Deze worden ook wel de centrale functionaliteiten genoemd. Te denken valt aan keuzemenu’s, groepsnummers, gesprekopnames, voicemailboxen, doorschakelmogelijkheden, wachtrijen, en zo zijn er nog veel meer opties en functies.

Browser

2. Communiceren via browser

Naast het traditionele zakelijk bellen kunnen er ook andere vormen van 1-op-1 communicatie worden toegepast bij de dienst Hosted Telefonie. Zo kan bijvoorbeeld via de webbrowser gecommuniceerd worden met collega’s of relaties door gebruik te maken van voice, chat, video conferencing, document sharing, etc. Op deze manier kan locatie onafhankelijk gekozen worden voor de meest efficiënte mogelijkheid van communiceren.

LOKO

3. Sneltoets voor telefoonnummers

Het overtypen van telefoonnummers uit e-mails, websites of documenten is verleden tijd. Met de sneltoets voor computer en laptop kunnen telefoonnummers voortaan met één klik direct gebeld worden.

Rotes Telefon 3

4. Vast en mobiel in één

De vaste telefoon kan volledig geïntegreerd worden met mobiel. Voor zakelijk bellen natuurlijk de ideale oplossing. De Hosted Telefonie funties zoals keuzemenu’s, wachtrijen en gesprekopnames zijn hierdoor ook mobiel beschikbaar. Zo ontstaat er één telefonieomgeving waarmee iedereen optimaal bereikt kan worden op het vaste en het mobiele nummer.

Wat zijn de voordelen van Hosted Telefonie?

 • Kostbesparend

  Flexibel, betalen per gebruiker:
  De diensten van Hosted Telefonie zijn zeer flexibel want er wordt betaald per gebruiker. Bij uitbreiding van het aantal gebruikers kan snel extra capaciteit geboden worden op tijdelijke basis of permanent. Met andere woorden: er wordt alleen betaald wat nodig is.

  Geen telefoonlijnen:
  Analoge en/of ISDN-netlijnen zijn niet meer nodig. Op de maandelijkse abonnementskosten van de netlijnen levert dit een besparing op. Telefoon- en faxnummers blijven daarentegen behouden.

 • Nieuwste functies

  Voorloper:
  Als gevolg van de voortschrijding van de techniek wordt er al snel achter de feiten aangelopen als een ondernemer een eigen telefooncentrale bezit. Gebruikers van Hosted Telefonie beschikken over de nieuwste telecom- en ICT-faciliteiten.  Voorbeelden hiervan zijn slimme functies zoals Interactive Voice Response, Wachtrijen, (groeps)extensies en Unified Messaging.

 • Meer vestigingen

  Vestigingen verbinden:
  Bedrijven met meer locaties kunnen vestigingen eenvoudig aan elkaar koppelen. De gekoppelde vestigingen bevinden zich in één telefonienetwerk, waardoor alle medewerkers onderling gratis bellen. Daarnaast hoeven de afzonderlijke vestigingen niet voorzien te worden van een telefooncentrale. Alle vestigingen bellen via dezelfde externe telefooncentrale.

 • Servicedesk

  Servicedesk:
  Dankzij Hosted Telefonie kan worden gezorgd voor bereikbaarheid: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze technische specialisten waken over de telefoniediensten. Van onverhoopte calamiteiten merken bedrijven niets; in een dergelijke situatie worden alle telefoniediensten naar een andere beveiligde locatie doorgestuurd.

Waarom LOKO

Wie met LOKO in zee gaat, kan rekenen op commitment. Inzet, gedrevenheid en betrokkenheid zijn daar belangrijke elementen van. LOKO zoekt  samen met klanten naar oplossingen en bouwt aan relaties. Het doel van LOKO is om de IT en ICT bij bedrijven compleet te maken.