Skip to Content

Verbindingen

close

Verbindingen over internet voor innovatie en groei

Het leveren van verbindingen via allerlei verschillende providers is een belangrijke dienst van LOKO. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten gebruik kunnen maken van de best mogelijke verbinding op hun locatie. Allerlei diensten van LOKO worden geleverd over een internetverbinding. Het is dan ook essentieel dat de verbinding betrouwbaar en snel is.

Hoe gaat het aanvragen van een verbinding in zijn werk? De beste aanbieder voor de verbinding, zoals bijvoorbeeld KPN, Tele2 of Ziggo wordt geselecteerd in overleg met de klant. De volgende stap is dat met LOKO een overeenkomst wordt gesloten voor deze verbinding. Deze verbindingen hebben een flexibele bandbreedte, zijn veilig en betrouwbaar.

Eén van de belangrijkste voordelen van een aansluiting op het Glasvezelnetwerk is de enorme snelheid. Via Glasvezel wordt informatie verspreid met de hoogste snelheid die mogelijk is: de snelheid van het licht.

Diensten over de verbinding

Eén veilige verbinding, diverse diensten

Over de verbinding met het internet zijn diverse diensten mogelijk. Bijvoorbeeld internet, telefonie en WAN-connect (IP-VPN). Deze diensten worden geleverd via één verbinding. In deze verbinding hebben telefonie en WAN connect een eigen tunnel. Hierdoor blijft het verkeer van de diensten van elkaar gescheiden en kan de bandbreedte per dienst gegarandeerd worden.

 

Model6

LIT-Website-Fotoselectie-2560x1440-24

Wat is WAN-connect of IP-VPN

Een WAN-connect of IP-VPN verbinding is speciaal geschikt voor bedrijven en organisaties die hun netwerken (vestigingen) willen koppelen. Door de vestigingen/netwerken te koppelen ontstaat 1 transparant bedrijfsnetwerk. Dit netwerk is geheel afgesloten van het openbare (internet) netwerk, de veiligheid is hiermee maximaal. Neem contact op

Hosted Telefonie

Telefonie over de verbinding

VoIP of Hosted Telefonie over de verbinding

Via een afgeschermd deel, een zogenaamde tunnel, van de verbinding worden de telefoongesprekken gevoerd.

Hosted Telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen bij bedrijven. Hosted Telefonie is de toekomstige vaste telefooncentrale. Alle denkbare mogelijkheden uit de Cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf. Lees meer

Eigen wifi

Een draadloze verbinding met internet in het bedrijfspand

Voor de verbinding van mobiele apparatuur is een draadloze netwerkverbinding in deze tijd van flexibel werken een noodzaak. Bezoekers van een bedrijfspand vinden het vanzelfsprekend dat zij gebruik kunnen maken van de WiFi verbinding.

Er is een nadeel verbonden aan het inloggen van externen op het WiFi netwerk van een bedrijf. Het risico is aanwezig dat derden bij de bedrijfsinformatie kunnen komen. Lees meer

 

Hands of a young woman

Online back-up

De LOKO Online back-up dienstverlening, maar ook elke andere online back-up dienst kan via de internetverbinding. Het grote voordeel van online back-up ten opzichte van de traditionele tape back-up is dat je er geen omkijken meer naar hebt. De back-up draait zo vaak als je wilt. De data wordt online opgeslagen op een server in een data centrum.

Met LOKO Online back-up behoren de zorgen over dataverlies voortaan tot het verleden. Lees meer

Virtual Touchscreen

Beveiliging van de verbinding

In de media wordt steeds vaker melding gemaakt van identiteitsfraude, hacks, ransomware, malware, ddos, etc. Om dit te voorkomen is er in alle netwerken een firewall opgenomen. Zo’n firewall is hardware waar software op staat die bedoeld is om de aanvallen van buitenaf te voorkomen.

De firewall  zorgt ervoor dat men van buiten af niet kan ‘inbreken’ op het netwerk. Kwaadwillenden verzamelen informatie zoals creditcard gegevens of andere bedrijfsinformatie. De firewall geeft een seintje zodra dit gebeurd en houdt de inbraak tegen.

Een managed firewall (een beheerde firewall) wordt steeds vaker toegepast in bedrijven die zelf niet genoeg kennis hebben van beveiliging van netwerken. Een managed firewall is een service die bestaat uit het fysiek installeren van een firewall in een netwerk met daarnaast het geheel aan onderhoud en configuratie van de firewall volledig op afstand door LOKO. Lees meer