Creëer draagvlak voor jouw organisatie

LOKO User Adoption

Nieuwe software omarmen en functioneel in gebruik nemen

Roept een nieuwe manier van werken weerstand op bij jouw medewerkers? Gebrek aan draagvlak, communicatie en kennis zorgt ervoor dat software en applicaties niet optimaal gebruikt worden. Met LOKO User Adoption helpen we jouw werknemers de nieuwe manier van werken ontdekken, omarmen en optimaal gebruiken.

Implementatie en acceptatie

Applicaties van Microsoft zijn ontworpen om medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk te laten werken. Reden voor organisaties – groot en klein – om de producten te implementeren.

Deze nieuwe manier van werken wordt echter niet door iedereen direct omarmd. ‘De oude programma’s werken toch prima?’ is een veelgehoorde reactie wanneer een organisatie voor een digitale transformatie kiest. Zonder een goede communicatie en begeleiding brokkelt het draagvlak snel af. Denk je na over implementatie van Microsoft producten, zoals Office 365? Denk dan ook na over gebruikersadoptie.

Changemanagement op maat

LOKO neemt de hele organisatie mee in de verandering. Door medewerkers bewust te maken van de nut en noodzaak van de nieuwe Microsoft producten, ontstaat er bereidheid om de nieuwe manier van werken te omarmen.

Per afdeling en per functie worden de voordelen voor de medewerkers inzichtelijk gemaakt, zodat de weerstand verdwijnt en er begrip ontstaat. Passend binnen de cultuur van de organisatie neemt LOKO mensen mee in de verandering. Samen creëren we draagvlak. En zorgen we ervoor dat jouw organisatie de Microsoft producten optimaal benut.

Voordelen User Adoptie:
  • Benut de aangeschafte Microsoft producten optimaal;
  • Neem de weerstand weg bij jouw medewerkers;
  • Creëer draagvlak binnen de gehele organisatie.

“LOKO neemt de hele organisatie mee in de verandering.

Training en coaching 

De applicaties van Microsoft hebben geen geheimen voor onze adoptieconsultants. De mogelijkheden van Office 365 met Microsoft Teams of SharePoint en OneDrive brengt LOKO interactief en gedetailleerd over op jouw medewerkers. Zodat zij de producten effectief  gebruiken, zoals ze bedoeld zijn.

Ook alles uit Microsoft producten halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

“Samen creëren we draagvlak voor jouw organisatie.”

Schakel LOKO in voor: 

  • Floor walking tijdens implementaties van Microsoft producten
  • Gebruikerstraining op locatie (10-15 personen of per afdeling)
  • 1 op 1 coachingsessies met medewerkers (click & do)
  • Kennissessies over specifiek onderwerp (naar gebruikersbehoefte)
  • Gebruikershandleidingen na training of coachingsessie

Benieuwd hoe user adoption jou kan helpen?

Vraag jouw gratis adviesgesprek aan. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienst.