NieuwsProjecten

Polskamp, een groeiend bedrijf met groeiende uitdagingen

Door 26 september 2018december 3rd, 2019Geen reacties

Een groeiend bedrijf met groeiende uitdagingen

Polskamp Meat Industrie is een familiebedrijf dat zich al sinds 1976 toelegt op de productie van kipseparatorvlees, 3 millimeter baadervlees, magere kippenvellen en kippenvet. Het vleesverwerkend bedrijf is uitgegroeid tot een uiterst professionele speler met twee vestigingen, 80 vaste medewerkers en vier productielijnen.

Om die groei te kunnen volgen, wordt het steeds belangrijker om over een toekomstgerichte, krachtige IT-infrastructuur te beschikken die de continuïteit garandeert.

Om die reden klopte Polskamp aan bij LOKO. Het huidige kantoornetwerk voldeed niet meer aan de eisen van Polskamp. De servers waarop het draaide waren verouderd en de bestaande SAN oplossing die de uitval van componenten kan opvangen, kon de continuïteit niet meer garanderen door overbelasting. LOKO en Polskamp hebben al een langdurige relatie, de huidige HP Lefthand SANoplossing is ook door LOKO geïmplementeerd. Om zich breder te oriënteren informeerde Polskamp ook bij een andere ICT-leverancier. Deze adviseerde om de bestaande infrastructuur te vervangen door twee HPE ProLiant DL380G10 servers en een HPE MSA 2050 unit.

Naar een oplossing op maat

Om een onderbouwde aanbeveling te kunnen doen, en om te kunnen garanderen dat de voorgestelde oplossing ook aan de toekomstige vereisten van dit groeiende bedrijf zou voldoen, wilde LOKO weten welk vlees ze in de kuip hadden. Daarom voerden ze een nauwkeurige netwerkinventarisatie uit en namen ook het applicatielandschap van Polskamp door. Hieruit werd duidelijk dat Polskamp behoefte had aan een hoge beschikbaarheid, continuïteit en toekomstbestendigheid. Al snel werd duidelijk dat het voorstel op tafel op enkele vlakken tekort schoot. In de voorgestelde ProLiant DL380 servers kunnen slechts twee fysieke processoren geplaatst worden, waardoor het benodigde aantal cores niet behaald kan worden. Dat zou zeer nadelige gevolgen hebben voor de huidige prestaties en toekomstige groei. Ook de voorgestelde MSA 2050 unit zou in deze configuratie voor Polskamp niet het gewenste niveau van continuïteit kunnen garanderen.

Een infrastructuur, klaar voor de toekomst

Om die redenen stelde LOKO voor om te kiezen voor een StarWind Virtual SAN High Availability cluster netwerkomgeving, op twee snellere ProLiant DL560 Gen10 servers. Wanneer virtuele servers uitvallen in die omgeving, worden ze direct gestart op een andere fysieke host, waardoor de continuïteit gegearandeerd blijft. Met deze architectuur beschikt Polskamp over veel hogere snelheid, waardoor ze geen SAN meer nodig hebben. De twee ProLiant DL560 Gen10 Hyper-V nodes op basis van Windows Server 2016 garanderen voor Polskamp de gewenste hoge beschikbaarheid. En in die ProLiant DL560 Gen10 servers kan Polskamp ook dubbel zoveel processoren plaatsen, waardoor ze zeker zijn dat ze beschikken over de RAM en het aantal cores die ze nodig hebben. Vandaag én in de nabije toekomst.

Op weg met de juiste ondersteuning

Met dit onderbouwde voorstel op maat is Polskamp klaar voor de uitdagingen van morgen. LOKO neemt de installatie van de StarWind Hosts voor zijn rekening en laat de systeembeheerders van Polskamp meelopen tijdens de voorconfiguratie. Zo krijgt Polskamp volledige transparantie en raakt het IT-team van Polskamp meteen vertrouwd met hun nieuwe omgeving. Met een HPE Care Pack voor 24/7 hardware support op de Hyper-V Host servers heeft Polskamp ook de zekerheid van snelle professionele ondersteuning en dankzij LOKO kan Polskamp ook rekenen op een speciale projectprijs op alle hardwarecomponenten. Door te vertrouwen op het professionele advies en de ervaring van LOKO kan Polskamp nu rekenen op een oplossing die perfect aansluit bij hun huidige en toekomstige noden. Met een krachtig netwerk, hoge beschikbaarheid en een gegarandeerde continuïteit is Polskamp klaar voor innovatie en groei.

Laat een reactie achter