NieuwsProjecten

Polskamp, een groeiend bedrijf met groeiende uitdagingen

Door 26 september 2018 augustus 14th, 2019 Geen reacties

Polskamp Meat Industrie is een familiebedrijf dat zich al sinds 1976 toelegt op de productie van kipseparatorvlees, 3 millimeter baadervlees, magere kippenvellen en kippenvet.
Het vleesverwerkend bedrijf is uitgegroeid tot een uiterst professionele speler met twee vestigingen, 80 vaste medewerkers en vier productielijnen.

Om die groei te kunnen volgen, wordt het steeds belangrijker om over een toekomstgerichte, krachtige IT-infrastructuur te beschikken die de continuïteit garandeert.

Om die reden klopte Polskamp aan bij LOKO. Het huidige kantoornetwerk voldeed niet meer aan de eisen van Polskamp. De servers waarop het draaide waren verouderd en de bestaande SAN oplossing die de uitval van componenten kan opvangen, kon de continuïteit niet meer garanderen door overbelasting. LOKO en Polskamp hebben al een langdurige relatie, de huidige HP Lefthand SANoplossing is ook door LOKO geïmplementeerd. Om zich breder te oriënteren informeerde Polskamp ook bij een andere ICT-leverancier. Deze adviseerde om de bestaande infrastructuur te vervangen door twee HPE ProLiant DL380G10 servers en een HPE MSA 2050 unit.

Laat een reactie achter