Not even lying

Farm Dairy

Farm Dairy is een private label producent van dagverse zuivel. In de fabriek in Lelystad produceren zij diverse melk-, yoghurt- en vla producten voor retailers, out-of-home, institutionele afnemers en collega fabrikanten.

Michael Sterenberg: ‘Farm Dairy heeft onder andere gekozen voor LOKO vanwege de betrouwbaarheid. Doordat de medewerkers van LOKO laten merken dat zij zich kunnen inleven in de situatie van ons bedrijf en onze problemen begrijpen, krijg je als klant al snel een goed gevoel bij LOKO’.

Een goed gevoel bij LOKO

Michael SterenbergFarm Dairy

Farm Dairy is in 1998 opgericht en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. De onderneming verwerkt circa 200 miljoen liter melk en is daarmee één van de grotere productielocaties van dagverse zuivel in Nederland. ‘Door de sterke groei in korte tijd loop je als ondernemer tegen praktische automatiseringsproblemen aan. Een partner als LOKO levert voor ons bedrijf oplossingen op maat.’

‘Inmiddels levert LOKO voor onze kantoorautomatisering Remote beheer, systeembeheer, online back-up en diverse hard- en software aan ons bedrijf. Wij hebben een vaste systeembeheerder van LOKO die regelmatig bij ons op locatie komt. Ook kunnen wij met onze vragen terecht bij de Servicedesk van Loko. Op afstand kunnen allerlei zaken door de medewerkers van de Servicedesk worden opgelost.’

"Door de sterke groei in korte tijd loop je als ondernemer tegen praktische automatiseringsproblemen aan. Een partner als LOKO levert voor ons bedrijf oplossingen op maat."

‘Ook voor onze fabriek wilen wij het beheer van de automatisering beter op orde hebben. Gezien de groei van onze onderneming wordt de afhankelijk van de automatisering steeds groter. Je moet er in deze tijd niet aan denken dat je systemen niet meer functioneren. Het netwerk van onze productie afdeling is gescheiden van de kantoorautomatisering, en dat blijft ook zo. Bij de meeste productiebedrijven is dat overigens van elkaar gescheiden. LOKO gaat het netwerk van de fabriek nu ook in beheer nemen. Remote beheer en back-up online zijn de eerste zaken die aangepakt gaan worden. In de nabije toekomst willen wij in de fabriek een volledig beheerde Wifi omgeving’.

Farm Dairy heeft onder andere gekozen voor LOKO vanwege de betrouwbaarheid. Wij als klant hebben een goed gevoel bij LOKO.

Michael SterenbergFarm Dairy

Ook op zoek om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen?

Met LOKO Digitalisering vertalen wij jouw werkprocessen naar een digitaal resultaat.

Bekijk oplossing