Nieuws

Microsoft stopt na 10 jaar de productondersteuning voor Windows 7

Door 6 februari 2019januari 14th, 2020Geen reacties

Einde ondersteuning Windows 7, januari 2020

De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Na deze datum is er geen technische ondersteuning en automatische updates ter bescherming van uw pc meer beschikbaar. Microsoft en LOKO raden u ten zeerste aan voor deze einddatum over te stappen naar Windows 10 om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is. Vanuit beveiligingsoverwegingen is actie noodzakelijk, een Windows 7 werkstation maakt uw netwerk kwetsbaar voor virussen en ongewenste invloeden van buitenaf.

Ondersteuning voor Internet Explorer op een apparaat met Windows 7 of Windows 10 wordt ook stopgezet op 14 januari 2020. Als onderdeel van Windows volgt Internet Explorer de ondersteuningslevenscyclus van het Windows-besturingssysteem waarop het is geïnstalleerd. Vanaf de aangekondigde datum zal alleen Microsoft Edge als browser vanuit Microsoft beschikbaar zijn.

LOKO relaties met remote support op werkstations worden actief benaderd om de impact te bespreken en een passend voorstel op te stellen. Relaties zonder remote support op werkstations dienen zelf actie te ondernemen. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag!

Vragen?
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met LOKO via het telefoonnummer 036-5219320 of klik op de Contactknop.

Laat een reactie achter