Skip to Content

Vacature Accountmanager Business Solutions

Vacature Accountmanager Business Solutions

Functie

Als accountmanager Business Solutions ontwikkel en onderhoud je commerciële klantrelaties. Je focus ligt op het verkopen van automatiseringsoplossingen in bedrijfsprocessen en van standaard software-, consultancy- en maatwerkoplossingen. Je realiseert gestelde salestargets en je managed de gehele salespipeline. Je zorgt voor een efficiënte bezoekplanning en registratie. Product- en marktontwikkelingen volg je op de voet, nieuwe trends deel je met je collega’s. Je neemt het initiatief in diverse sales- en marketingacties en je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten.

Jouw profiel

Je bent een professionele en serieuze gesprekspartner die zelfstandig deuren weet te openen en in contact komt met de beslissers aan de kant van de klant. Je voelt feilloos aan wat de behoeften van deze klanten zijn. Deze rol vergt veel creativiteit, commerciële kennis en doorzettingsvermogen. Door je ondernemersmentaliteit, de wil om te scoren en het vermogen om zowel in een team als individueel het beste uit jezelf naar boven te halen, weet je jouw persoonlijke en groepstargets te realiseren. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële buitendienst functie waarin je aantoonbare successen hebt behaald.

LOKO

Met focus op Continuïteit, Flexibiliteit en Veiligheid. Gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. No-nonsense en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant- en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een bijzonder en gedreven salesteam als directe collega’s. Een dynamische werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Samen kijken we naar jouw persoonlijk talent, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast hard werken maken we tijd voor ontspanning, lunchen we gezamenlijk op maandag en snacken we op vrijdag. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee een gezellige activiteit.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Christine Schuurkamp. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ronald Hoek via telefoonnummer 036-5219320.

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.