Skip to Content

Vacature Exact support specialist

Vacature Exact support specialist

Om bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen, kan nieuwe of aangepaste software een grote stap vooruit zijn. LOKO begeleidt bedrijven bij implementaties en het doorvoeren van verbeteringen in de automatisering van de bedrijfsprocessen en het inzicht in het resultaat.

Functie

Als Exact support specialist ben jij het visitekaartje en de expert voor onze klanten als het gaat om Exact software gerelateerde vragen. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het bedrijfsproces van onze klanten. Je analyseert de vraagstelling en weet een passende oplossing te bieden. Je bent de schakel tussen klant, leveranciers, consultants en accountmanager. Je bewaart het overzicht in de lopende vraagstukken en zorgt ervoor dat deze tijdig worden afgerond. Meedenken in het ontwikkelen van applicatiesoftware behoort tot de mogelijkheden. Informatiebeveiliging is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Jouw profiel

Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je weet hoe bedrijfsprocessen werken en je hebt kennis van Exact software en SQL server. Je bent bekend met de applicaties Sumatra, Orbis, Microsoft Reporting Services en power BI, Crystal Reports, ImageCapture (ScanSys) en Elvy. Je bent communicatief vaardig en je werkt klant- en kwaliteitsgericht. Je bent analytisch sterk, je werkt oplossingsgericht en je creëert en benut kansen.  Je voldoet aan onze kernwaarden: Ambitieus, gedreven, inspirerend, ondernemend en oprecht.

LOKO

Met focus op ‘continuïteit, flexibiliteit en veiligheid’. Get Connected is het thema van 2019.
Gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. No-nonsense en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant- en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Je maakt deel uit van het Business Solutions team en je werkt in een dynamische omgeving.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Samen kijken we naar jouw persoonlijk talent, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast hard werken maken we tijd voor ontspanning, lunchen we gezamenlijk op maandag en snacken we op vrijdag. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee een gezellige activiteit.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Christine Schuurkamp. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen via telefoonnummer 036-5219320.

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.