Skip to Content

Vacature ICT Consultant

Vacature ICT Consultant

Jouw profiel

Je hebt HBO werk-en denkniveau. Je bent in bezit van relevante Microsoft certificering en je hebt kennis van ITIL Foundation. Je weet alles van moderne Cloud en on-premise infrastructuren. Je hebt kennis van netwerkcomponenten als switches, routers, firewalls, etc. Je bent communicatief vaardig en klant- en servicegericht. Je hebt een probleemoplossend vermogen en je weet prioriteiten te stellen. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je voldoet aan onze kernwaarden: Ambitieus, Gedreven, Inspirerend, Ondernemend en Oprecht.

Functie

Als ICT Consultant ben jij de expert voor onze klanten en verantwoordelijk voor het beheer en migratie van Microsoft omgevingen en het beheer van onze managed diensten (Firewall, WiFi en Security). Je verrast de klant door het geven van een helder advies op operationeel niveau en biedt een passende oplossing voor de lange termijn aan. Je biedt ondersteuning tijdens pre-sales trajecten. Je draagt bij aan innovatie door deelname aan  klanten-en kennisteams en neemt daarin het initiatief om producten of diensten verder te ontwikkelen en kennis te delen met je collega’s. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat. Informatieveiligheid is voor jou een vanzelfsprekendheid.

LOKO

Is gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. Nuchter en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant-en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een klantgericht Services team als directe collega’s. Een dynamische en gezellige werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Persoonlijk talent ontwikkelmogelijkheden. Goed geregelde uitjes, georganiseerd door onze PeeVee.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christine Schuurkamp via telefoonnummer 036-5219320 of  stuur je schriftelijke motivatie en cv per e-mail.

 

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.