Skip to Content

Vacature junior support engineer

Vacature junior support engineer

Jouw profiel

Je bent in bezit MBO-4 ICT diploma en in bezit of studerend voor MCSA. Je weet prioriteiten te stellen. Je bent communicatief vaardig en klant-en servicegericht. Je houdt ontwikkelingen en nieuwe werkwijzen op ICT-gebied bij.  Je voldoet aan onze kernwaarden: Ambitieus, Gedreven, Inspirerend, Ondernemend en Oprecht.

Functie

Als junior support engineer ben jij hèt visitekaartje voor onze klanten. Jij bent het 1e aanspreekpunt voor alle vragen en samen met de klant zoek je naar de beste oplossing. Je bewaakt het aanbod van inkomende klantvragen. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat.

LOKO

Is gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. Nuchter en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant-en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een klantgericht servicedesk team als directe collega’s. Een dynamische en gezellige werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Persoonlijk talent ontwikkelmogelijkheden. Een gezamenlijke lunch op maandag en snack op vrijdag. Iedere dag fluitend en filevrij naar je werk. 2x per jaar een georganiseerd uitje van onze PV.

De LOKO Servicedesk

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie en cv per e-mail aan Christine Schuurkamp. Voor aanvullende vragen over deze functie en onze organisatie kun je contact opnemen met Maurice Kieft op 036-5219320.

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.