Skip to Content

Vacature Online Strateeg

Vacature Online Strateeg

Je hart gaat sneller kloppen van de mogelijkheden binnen de digitale, multimediale en interactieve wereld. Jij kent alle mogelijkheden om doelstellingen in marketing en verkoop te realiseren.
‘Brand Awareness’ creëren is je passie.

Functie

Als online strateeg ontwikkel je een complete marketingstrategie. Je bedenkt en realiseert een totaal concept met succesvolle campagnes en reclame uitingen. Jouw online strategie is een levend document. Het speelveld online verandert continu en je weet hierop te anticiperen. Je hebt inzicht in de communicatieprocessen van de organisatie en weet ook wat er technisch mogelijk is. Met deze tools zorg je voor groei, weet je nieuwe contacten te leggen en bestaande klantrelaties uit te bouwen.

Jouw profiel

Jij bent een strategische denker, een echte allround marketeer. Vanzelfsprekend weet je alles van online, data en conversie. Je hebt kennis van en ervaring met Google Analytics, Social Advertising en Google Adwords. Je bent communicatief vaardig en je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands in woord én geschrift. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Met passie voor je vak ben je op de hoogte van de (laatste) ontwikkelingen binnen je vakgebied. Enthousiast en zelfstandig werk je aan een succesvol resultaat. Je voldoet aan onze kernwaarden: ambitieus, gedreven, inspirerend, ondernemend en oprecht. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt aantoonbare online marketing werkervaring.

LOKO

Met focus op ‘Continuïteit, Flexibiliteit en Veiligheid’.
Gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. No-nonsense en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant- en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een bijzonder en gedreven salesteam als directe collega’s. Een dynamische werkomgeving.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Samen kijken we naar jouw persoonlijk talent, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast hard werken maken we tijd voor ontspanning, lunchen we gezamenlijk op maandag en snacken we op vrijdag. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee een gezellige activiteit.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Christine Schuurkamp. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ferry Schrijnewerkers via telefoonnummer 036-5219320.

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.