Skip to Content

Vacature Senior Support Engineer

Vacature Senior Support Engineer

Functie

Als Senior Support Engineer ben je een kei in het oplossen van complexe uitdagingen en weet je klanten hiermee te verrassen. Je geeft begeleiding aan supportmedewerkers en je geeft sturing aan klanten- en kennisteams zodat de kwaliteit van onze managed diensten gewaarborgd blijft. Je bewaakt en signaleert productontwikkeling en neemt je collega’s hierin mee. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat.

Jouw profiel

Je hebt HBO ICT werk-en denkniveau. Je bent in bezit van MCSA en studerend voor- of in bezit van MCSE. Je bent al een specialist en door het volgen van nieuwe ontwikkelingen in de ICT blijf jij de expert.  Je kunt prioriteiten stellen, krijgt energie van klantcontact en werkt daarin kwaliteitsgericht. Je hebt aantoonbare werkervaring in de ICT. Je voldoet aan onze kernwaarden: Ambitieus, Gedreven, Inspirerend, Ondernemend en Oprecht.

LOKO

Is gevestigd in Zeewolde, Flevoland, het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. No-nonsense en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant-en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een klantgericht servicedesk team als directe collega’s. Een dynamische en gezellige werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitstekende pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Samen kijken we naar jouw persoonlijk talent ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast hard werken maken we tijd voor ontspanning. We lunchen gezamenlijk op maandag en snacken op vrijdag. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee een gezellige activiteit.

De LOKO Servicedesk

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar Christine Schuurkamp. Voor aanvullende vragen over deze functie en onze organisatie kun je contact opnemen met Maurice Kieft op 036-5219320.

 

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.