Skip to Content

Vacature Support Engineer

Vacature Support Engineer

Functie

Als Support Engineer ben jij hèt visitekaartje voor onze klanten. Je verrast de klant door samen te zoeken naar de beste oplossing en handelt hierin pro-actief. Je bewaakt het aanbod van inkomende klantvragen. Je maakt deel uit van verschillende producten- en diensten-kennisteams zodat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Je zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat.

Jouw profiel

Je bent in bezit van een MBO-4 ICT diploma en in bezit of studerend voor MCSA. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot ICT specialist en bent bereid hierin te investeren. Je krijgt energie van klantencontact en werkt daarin kwaliteitsgericht. Je weet prioriteiten te stellen. Je bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en werkwijzen op ICT-gebied en je deelt dit met je collega’s.  Je voldoet aan onze kernwaarden: Ambitieus, Gedreven, Inspirerend, Ondernemend en Oprecht.

LOKO

Is gevestigd in Zeewolde, Flevoland. Het landschap van pioniers en de perfecte bodem voor nieuwe ideeën en inzichten. Inspirerende ICT dienstverlener voor MKB bedrijven. No-nonsense en ondernemend. Digitaal vertalen wij naar begrijpelijke mensentaal, open en eerlijk communicerend. Continu gedreven om informatiestromen te optimaliseren en een ultieme klant-en medewerkerstevredenheid te realiseren.

Ons aanbod

Een klantgericht ICT Services Team als directe collega’s. Een dynamische en gezellige werkomgeving. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en een sportschoolvergoeding. Samen kijken we naar jouw Persoonlijk talent ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast hard werken maken we tijd voor ontspanning. We lunchen gezamenlijk lunch op maandag en snacken op vrijdag. Een aantal keren per jaar organiseert onze PeeVee een gezellige activiteit.

De LOKO Servicedesk

Interesse?

Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar Christine Schuurkamp. Voor aanvullende vragen over deze functie en onze organisatie kun je contact opnemen met Maurice Kieft op 036-5219320.

Collega’s geïnterviewd

Wat houdt het eigenlijk in: werken bij LOKO? Wat is LOKO eigenlijk voor een werkgever, hoe gaat het daar? Wat zijn de mogelijkheden, welke klanten help je als je bij LOKO werkt? Twee collega’s delen hun ervaringen.